Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sok a dolgom miert nem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok a dolgom miert nem azt mondja segítek, mièrt azt hogy neki is? Egy rakat ember ilyen.

Figyelt kérdés

Ismerkedem is és amikor pl írom hogy ki akarnak dobni az albiból mert még nem javíttattam meg ezt azt, vagy ha írom hogy szeretnék festeni azt sem tudom hogy kell glettelni de tanulom a googleval, vagy ha azt írom ki sem látszódom a bajokból éppen, miért nem az az első egy màsiknak aki a társad, párod, vagy barátod(nem kapcsolati értelemben), vagy udvarol fűz nyomul, hogy segítek vagy àtmegyek vagy mit szólnál ha együtt csinálnánk?

Szinte minden lepattan róluk ami én vagyok, az én dolgaim, életem.

Vagy olyan is van ha elmondom a hogyvagyra hogy ma szomorú vagyok mert az történt hogy pl tesóm átvert, és visszakèrdezek es vele mizu, azonnal félresöprik amiről én beszéltem vagy rólam a témát, és magukról beszélnek/írnak/videocsetelnek csak.

Én mindig reagálok mindenkinek empatikus vagyok meg minden, kapcsolatban meg még nem is keveset nyújtok, de mások felém miért ilyen bunkók?

2023. szept. 11. 21:55
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

#8 "Tehát (nekem)normál esetben egy társ barát az ez. Aki megold bármit."

Ez nagyon beteges hozzáállás egy kapcsolathoz.Ekkora terhet nem tehetsz senkire, hogy állandóan mindent oldjon meg helyetted.

Rohadtul fárasztó, mikor valaki ilyen energiavámpír.

A hajmosásos téma meg olyan, hogy én biztos nem mosnám másnál a hajam, mert tök felesleges a millió cuccot hozzá elhurcolni.Számomra ez semmit nem jelentene, hogy ezt kérte.

2023. szept. 12. 17:21
 52/55 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, te kib*szott buta vagy.Ráadásul szánalmasan trehányul, hibásan, követhetetlenül írsz/fogalmazol.Ne csodálkozz, hogy a kutya nem kíváncsi rád.Rendesen felbosszantott, hogy elolvastam az írásaid.
2023. szept. 12. 17:27
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
51-es: Igen, az a hajmosós is egy idétlen példa. Ha több napig van vki a párjánál, elképzelhető, hogy hajat is fog mosni, (zuhanyozni tuti), de ha én átmegyek pár órára, fél napra-1 napra, akkor tuti nem akarok azzal élni, hogy elmegyek otthonról csapzottan, és megérkezve nála teszem rendbe magam…
2023. szept. 12. 21:29
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom jól hámozom-e ki a kérdező (talán szándékosan) fogyatékosan írt szövegeiből hogy mi a baj, de úgy látom hogy az hogy egy új ismeretség nem ugrik a kvázi ismeretlen félnótás minden nyűgjére. Én se tenném. Ugyan sose ismerkedtem online, így tapasztalatom sincs, de ha megtettem volna és az ilyen idegenek elkezdenének terhelni mindenféle nyavalyájukkal, én is csak hümmögnék meg terelnék, de biztos hogy nem ugranék segíteni, sőt az ismerkedést is megszakítanám az ilyen problémás egyedekkel, csúnyábban mondva vérszívókkal.
2023. szept. 12. 21:36
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

43N

#54 voltam

2023. szept. 12. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!