Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sok a dolgom miert nem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok a dolgom miert nem azt mondja segítek, mièrt azt hogy neki is? Egy rakat ember ilyen.

Figyelt kérdés

Ismerkedem is és amikor pl írom hogy ki akarnak dobni az albiból mert még nem javíttattam meg ezt azt, vagy ha írom hogy szeretnék festeni azt sem tudom hogy kell glettelni de tanulom a googleval, vagy ha azt írom ki sem látszódom a bajokból éppen, miért nem az az első egy màsiknak aki a társad, párod, vagy barátod(nem kapcsolati értelemben), vagy udvarol fűz nyomul, hogy segítek vagy àtmegyek vagy mit szólnál ha együtt csinálnánk?

Szinte minden lepattan róluk ami én vagyok, az én dolgaim, életem.

Vagy olyan is van ha elmondom a hogyvagyra hogy ma szomorú vagyok mert az történt hogy pl tesóm átvert, és visszakèrdezek es vele mizu, azonnal félresöprik amiről én beszéltem vagy rólam a témát, és magukról beszélnek/írnak/videocsetelnek csak.

Én mindig reagálok mindenkinek empatikus vagyok meg minden, kapcsolatban meg még nem is keveset nyújtok, de mások felém miért ilyen bunkók?

2023. szept. 11. 21:55
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Senki nem nárcisztikus. Esetleg a gyk. Bunkók csak.

Ha megkérdezik hogy vagyok akkor egy valódi barátot vagy akit èrdeklek azt èdekeli is.

Meg segít a másikon.

Nem csak a jót akarja kivenni.

Arra keltem hogy rendesen kiábrándított akivel cseteltem. Leépítem.

2023. szept. 12. 06:28
 32/55 anonim ***** válasza:
94%

Észre vetted, hogy 31 hozzászólásból 16 a tiéd?

Szeretsz nagyon a középpontban lenni, és zavar ha ez nem így történik.

2023. szept. 12. 07:08
 33/55 A kérdező kommentje:
Mert én reagálok is arra amiket írtak! Nem ugy mint az életben mások.
2023. szept. 12. 07:11
 34/55 A kérdező kommentje:
Mindegyik válaszomba odatehetném a hivatkozásokat hogy mikre írtam vissza.
2023. szept. 12. 07:12
 35/55 anonim ***** válasza:
91%
30 Igen, SENKI nem nárcisztikus, mert te az atyaúristen azt mondod. Vicc vagy.
2023. szept. 12. 08:20
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, abban igazat adok neked, hogyha írod egy elvileg irántad érdeklődőnek, hogy szomorú vagy/beteg vagy stb., akkor elég gáz, ha nem kérdez rá a részletekre, hanem magára tereli rögtön a témát.

A mindkettőnknek/egyikünknek dolga van témakörben viszont furán gondolkodsz. De, igenis az a megoldás, hogy akkor halasszuk a talit! Ha most teszem azt, csak nekem van dolgom, mondjuk nagytakarítok, és ezt megírom, miért kéne átjönnie a másiknak segíteni? (Ha meg neki is van dolga, akkor meg pláne, persze, hanyagolja a sajátját…) És ezt úgy írom, hogy volt már, hogy átmentem vkihez megbeszélt időpontra, de még nem végzett a kajával, teregetéssel, és felajánlottam a segítségemet, az úgy más, vagy az is, hogy vmelyikünk járatos xy ügyintézésben, akkor segít, ad tippeket, de azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy a barátaim/ismerőseim/randipartnerem vásároljon nekem, takarítson nálam, intézze minden ügyes-bajos dolgomat…

Szóval, egy kicsit gondold át, aki nem kérdez rólad semmit, le kell építeni, de aki csak pusztán nem a te 24 órás szolgálatodban áll, és nem azt lesi, mikor mit csináljon meg helyetted, az azért nem bűn…

2023. szept. 12. 09:44
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a forgatókönyv, mint mindig. Nagy büszkén közzéteszed a sztori végét, mert te a bölcs megtaláltad a megfejtést. Leépítetted. Ok. Szerinted ez érdekel itt bárkit is? Ezt naponta millióan megteszik, anélkül, hogy magukban beszélgetnének róla a gyiken.

Én is chateltem egy időben. Írt naponta mondjuk 30pasi. Ha akartam volna se tudtam volna minddel csevegni. Aki nem volt szimpatikus, mert mondjuk csak magáról beszélgetett, attól elköszöntem. Kb.5percet vett el az életemből. Nem hogy gyiken, de a legjobb barátnőmmel se osztottam meg, mert annyira nincs hírértéke. Mennyire kell élettelennek lenni ahhoz, hogy valakinek egy ilyen full jelentéktelen esemény központi szerepet töltsön be a gondolataiban és egy napig filózzon rajta?🤔 Ezek szerint mégse vagy olyan elfoglalt.

2023. szept. 12. 10:42
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

#28! Falat. Fogalmam sincs. Szerintem olyan kanalat veszek, azt néztem, nem olyan drága. Igazából felújítás kell, azt szakemberek csinálják, de egy 5m belmagasságú lakásban a festés már nem fér bele, azt én csinálom. Van a falon vagy 5réteg tapéta, meg úgy 20réteg festék még kb.az ötvenes évekből 🤣 Erre már festeni nem lehet, málik le az egész, szóval az alapoknál kell kezdeni. Amíg lekapargatom azt sok szart, az lesz nagy meló. Már a gondolatától elfáradok. De lehet, hogy inkább megkérek egy random pasit, hogy csinálja meg helyettem, ahogy a hercegnőtől tanultam. Neki úgy sincs más dolga🤣

2023. szept. 12. 10:49
 39/55 A kérdező kommentje:

Hozzám jönnek segiteni. Nem csak festés van. Egy festő meg olyan árakat mond hogy agyam eldobom egy kis lyukaz kell csak festeni.a szerelők meg ezek mindig ávertek es nem is jol csináltak meg semmit soha.

Nem értek azzal egyet hogy a párunk barataink csak beleüljenek mindenbe es kiszolgaltassák magukat csak a másikkal.

Amugy irt a kisbunkó megint annyit hogy szia.

Nem irok vissza se erre.minek.

2023. szept. 12. 11:50
 40/55 anonim ***** válasza:
81%

#39! Megint bejelented, hogy nem írsz vissza. Ok. Ennyit se kéne vele foglalkozni.

Nekem se csak festés van, mint írtam. Igen, drága a munkás, ez van. De akkor se várhatod el a barátaitól SE, hogy ingyen dolgozzanak neked, nem hogy még idegen chatpartnerektől. Egyedül a párodtól várhatnád el, ha ő is ott lakik és ért hozzá. Ha meg nem, akkor esetleg szálljon be a költségekbe.

Mi az, hogy a barátaid "beleülnek a készbe"? Mit kell rajtuk kiszolgálni? Ha később meghívod őket magadhoz, csak az kaphat egy pohár üdítőt, aki glettelt, vagy mi? Iszonyatos energiavámpír vagy. Ne csodálkozz, hogy nem lesznek barátaid.

Egyébként tegnap még azt írtad a kérdésben, hogy a barátaid se segítenek. Ha meg már sikerült őket kihasználni, akkor miért akarod befogni még a chatpartnereket is? Miért mondod nekik, hogy glettelni tanulsz, miközben a barátaiddal csináltatod? Nem vagy egy kicsit manipulatív dög?

2023. szept. 12. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!