Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok a dolgom miert nem azt mondja segítek, mièrt azt hogy neki is? Egy rakat ember ilyen.
Ismerkedem is és amikor pl írom hogy ki akarnak dobni az albiból mert még nem javíttattam meg ezt azt, vagy ha írom hogy szeretnék festeni azt sem tudom hogy kell glettelni de tanulom a googleval, vagy ha azt írom ki sem látszódom a bajokból éppen, miért nem az az első egy màsiknak aki a társad, párod, vagy barátod(nem kapcsolati értelemben), vagy udvarol fűz nyomul, hogy segítek vagy àtmegyek vagy mit szólnál ha együtt csinálnánk?
Szinte minden lepattan róluk ami én vagyok, az én dolgaim, életem.
Vagy olyan is van ha elmondom a hogyvagyra hogy ma szomorú vagyok mert az történt hogy pl tesóm átvert, és visszakèrdezek es vele mizu, azonnal félresöprik amiről én beszéltem vagy rólam a témát, és magukról beszélnek/írnak/videocsetelnek csak.
Én mindig reagálok mindenkinek empatikus vagyok meg minden, kapcsolatban meg még nem is keveset nyújtok, de mások felém miért ilyen bunkók?
Mégis írtam mert masik platformon megkérdezte milyen a napom. Leirtam es visszakerdeztem neki milyen.
Gondolom egy szót se fog arra reagálni amit magamrol írtam.
Lehet jobb lenne letiltanom.
Nekem a barátok vagy a társaim párjaim mindig is belejöttek az életembe es segitenek ha kell meglatogatnak kórházban is ha olyan van es rengeteget köszönhetek csak bnőknek is.
Ezen nem.nyitok vitát hogy a gyk-n meg azt akarják bemagyarazni hogy az a természetes hogy sz.rjuk egymást le.
Nem csetpartnerekröl írok!!
A kerdesben írtam! Barátok társak vagy akik udvarolnak velem akar járni!
🤦🏽♀️ Odaírtad, hogy "barátod(nem kapcsolati értelemben)". Akkor az szerinted mi, ha nem barát? Egyébként azon is itt szoktál nyavalyogni, hogy neked mennyire uncsi barátnőkkel bármit is csinálni, bezzeg az épp aktuális kanoddal mennyire izgi! Valamint, hogy nincsenek is barátnőid. Azokat a pasikat hívod barátoknak, akik meg akarnak dugni. Szóval szerintem pont te ne oktass itt barátságról 😉 Enyhén szólva mást jelent segíteni a barátodnak, pl.meglátogatni a kórházban, mint ingyen felújítani a lakását, de ezt te sose fogod felfogni.
Az külön vicces, hogy tele vagy barátokkal, meg minden pasi téged akar, de te még mindig azzal az eggyel foglalkozol, akit 2 perce még lebunkóztál és "leépítettél". Talán mert ő az egyetlen ember, aki még szóba áll veled🤣Ja, meg én. De már megint sokkal több időt pazaroltam rád, mint kellett volna, szóval itt hagylak.
#44! Hagyd, tök skizofrén. Az összes kérdésénél ezt csinálja és van neki napi minimum 1.
Ő a tökéletes, pasikból meg a bántalmazó exe. Mi ezt természetesen nem tudhatjuk, mi nem találkoztunk még igazi férfival, barátaink sincsenek, amúgy is tök hülyék vagyunk. Szerencsére ő mindenkinél okosabb, aztán mégis ő sír itt nap, mint nap, nem mi 🤣 Már én is kezdem azt hinni, hogy troll, mert nem tudom elképzelni, hogy létezik ilyen sötét nő.
Ha felmegy egy barátja és megkínálja egy kávéval, gondolom utána ki kell porszívóznia a lakást. Nehogy már csak úgy beleüljön a készbe. Hát, milyen barát az?🤣
Hogy nem.lehet erteni azt hogy indoríto pl ha egy pasi elnézi azt hogy a saját pàrja m8t össze nem szenved egyedul egy mosógépjavítassal vagy bármivel. Az nem kapcsolat ahol csak...ni tud a màsik.
Meg valaki udvarol de az se érdekli amit mond a másik.
Olyan sík hülye értetlen itt mindenki hogy képtelenek felfogni mi a kérdés. De nagypofa az van. Mint vmi kocsmai èrtetlen műveletlen paraszt senkik akiknek a szövegértelmezés se megy.
Drága, leírtam, hogy egyedül a saját párjától várhatja el! A barát (nem kapcsolati értelemben), még mindig nem a párod. Akivel 2x chateltél és dugni akar, az se a párod. Akkor most ki az értetlen?
Amúgy kb.fél órája összefutottunk a dohánybolt előtt. Pont olyan mentális sérült volt a csaj, mint amilyennek téged képzellek. Tuti, te voltál🤣De nyugi, elnéztük neked, látszott, hogy beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!