Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha sok a dolgom miert nem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sok a dolgom miert nem azt mondja segítek, mièrt azt hogy neki is? Egy rakat ember ilyen.

Figyelt kérdés

Ismerkedem is és amikor pl írom hogy ki akarnak dobni az albiból mert még nem javíttattam meg ezt azt, vagy ha írom hogy szeretnék festeni azt sem tudom hogy kell glettelni de tanulom a googleval, vagy ha azt írom ki sem látszódom a bajokból éppen, miért nem az az első egy màsiknak aki a társad, párod, vagy barátod(nem kapcsolati értelemben), vagy udvarol fűz nyomul, hogy segítek vagy àtmegyek vagy mit szólnál ha együtt csinálnánk?

Szinte minden lepattan róluk ami én vagyok, az én dolgaim, életem.

Vagy olyan is van ha elmondom a hogyvagyra hogy ma szomorú vagyok mert az történt hogy pl tesóm átvert, és visszakèrdezek es vele mizu, azonnal félresöprik amiről én beszéltem vagy rólam a témát, és magukról beszélnek/írnak/videocsetelnek csak.

Én mindig reagálok mindenkinek empatikus vagyok meg minden, kapcsolatban meg még nem is keveset nyújtok, de mások felém miért ilyen bunkók?

2023. szept. 11. 21:55
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Nem csak csetelünk. Nyomul meg akar velem lenni járni kapcsolatot.

De úgy hogy nem az en napom érdekli hanem a sajátja.

2023. szept. 11. 22:34
 22/55 A kérdező kommentje:
Direkt írtam hogy párod társad vagy barátod vagy akár egynemü bnőd(nem párkapcsolati értelemben) ilyen emberekröl van szó.
2023. szept. 11. 22:36
 23/55 A kérdező kommentje:

És erre benyögi azt a varászszót közben hogy engem nagyon érdekelsz különlegesnek tartalak.

Veszem észre..2 szót nem tudok megnyikkanni annyira érdeklem.

2023. szept. 11. 22:37
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy hallgasson meg.
2023. szept. 11. 22:43
 25/55 A kérdező kommentje:

Nem az a bajom hogy nem hallgat meg. Hanem nem érdekli.

Nem reagálják le.

Fulladjak meg a sok dolgomban akkor ne találkozzunk inkabb. Majd ha nincs dolgod.

Ez a mentalitás.

Vagy beteg vagy? Ki nem sz.rja le en kepzeld megyek strandra van egy piros kék úszószemüvegem meg vadi uj fecskegatyám. Es megint ő a központi tema.

Akkor miert száll rám meg randik meg érdeklem meg járjunk meg kapcsolatot akar? Beszelgessen a tükörrel.

2023. szept. 11. 22:53
 26/55 A kérdező kommentje:

Ez 1 a száz másikból. Barátom:

Mondram neki kepzeld bezarják a céget felmondtak nem tidom miből élek meg.(összetörés)

Erre neki állt féltékenykedni hogy miért jöttem haza későn merre voltál miért nem mondom meg. Hazudsz. Mondd el!

Most komolyan, erre volt akkor szükségem mikor ott állok kétségbeesve?

2023. szept. 11. 22:56
 27/55 anonim ***** válasza:
76%

#13! Nem, itt soha senki nem fogja fel, mindig ez a bajod. Nem szoktad még meg, hogy folyton mindenki szembejön az autópályán? Te kényszeres vagy, hogy mégis mindig idejössz kérdezősködni?🤔

Ugyanez vonatkozik a chatpartnereidre. Mindegy, hogy miért, de te nem vagy elégedett a velük való chateléssel. Talán fegyvert fog valaki a fejedhez, hogy beszélgess velük? Nem veszed észre hogy itt is, ott is úgy beszélgetsz, hogy nem ad örömet? Szerinted miért van az, hogy másoknak nincs ilyen problémája, nálad meg visszatérő? Talán, mert a hiba a te készülékedben van. Azt várod, hogy a chatelés csak rólad szóljon, ők meg azt, hogy csak róluk. Hát, igen, 2 nárcisztikus ritkán fér meg egy csárdában🤷🏼‍♀️

Menj inkább vissza az exedhez, majd elvágja a torkod és minden problémádtól megszabadulsz.

2023. szept. 11. 23:03
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, mit fogsz glettelni? Megveszel hozzá egy egész nagy glett gipszet, vagy kicsit is lehet kapni? Veszel hozzá spaklit kanalat vagy kérsz kölcsön? Kitartás minden glettelő nőnek.
2023. szept. 12. 00:32
 29/55 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, nárcisztikus akivel ismerkedsz. Sajnos ez nagyon tipik náluk. Azt mondja hogy hu de érdekled, meg még mindent hazudik, közbe észre se veszi hogy hazudik mert nincs rálátása magára, de teljesen ellentétesen viselkedik mint amiket vetít.
2023. szept. 12. 00:34
 30/55 anonim ***** válasza:
88%

29

Igen. MINDENKI nárcisztikus.

2023. szept. 12. 03:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!