Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellene költöznöm, hogy együtt maradjunk a párommal, miért nem tudom magam elszánni?
2 és fél éve tart, általában hétvégente találkozunk, de ez így már nem igazán tartható állapot. Nagyon szeret egyébként, ezt a tetteiből is látom de költözni nem akarna ide, ahol jelenleg én élek és dolgozom.
Ő jelenleg otthon lakik, de össze albérletben költöznénk nem a szüleinél.
Az a "baj" jelenlegi munkám relatíve jól fizet, másodállásom is (bár ahhoz nem ragaszkodom annyira) és nem tudom magam elszánni egyszerűen erre. Pedig tényleg tovabb kellene lépni már valamerre. Én vagyok a hülye?
Ti mit tennétek?
26/N
10. Mi bajod van egyeskével? És milyenek a férfiak? A kérdező arra panaszkodik, hogy hőn szeretett férfija nem költözik el az anyjától hozzá. Erre én azt írtam, hogy én a helyében nem tökölnék, hanem - figyelj - megtenném, amit a nő kér és hozzáköltöznék.
Most akkor ez is baj? Nektek komolyan semmi se jó...
"ilyenek a nők".
fszom.
10. Ráadásul szövegértésből is elégtelen, hiszen mint később írtam, még csak fenn sem áll "egyeske" kommentemben szemléltetett szituáció. Tehát olyan miatt küldesz el a csába, ami még csak nem is egy valós helyzet, csak fantázia, reakció a kérdező által felvetett problémára.
Most akkor milyenek is a férfiak? Olyanok, mint a kérdezőé, vagy olyanok, mint én? Mert ez két különböző férfitípus ám. Döntsétek el legyetek oly szívesek végre.
10,11
"Nekem egy nő felajánlaná, hogy költözzek hozzá, én repülnék is a szüleimtől!"
Akkor elemezzük a mondatot közösen!
Nekem ez azt jelenti, hogy az anyjával él, és bolsogan koltozne nőhöz! Nem arrol van szó, hogy egyedül él, és onnan, neeeem! Nőhöz! Mert nem tudja/akarja megteremteni magának a külön élést! Rakná a készbe a picsaját! Ahogy kiderul, hogy egyedul élek, és mennyit keresek, rakná a phicsaját az összes a keszbe, és máris nem gond az 5kg sulyfelesleg ami rajtam van! ILYENEK a férfiak! Az ismerettségi koromben nincs aranyáso nő, férfi annál inkabb
13. Elemezzük!
"Nekem ez azt jelenti, hogy az anyjával él, és bolsogan koltozne nőhöz!"
Igen. Ez a szituáció. A kérdező barátja és az én felvetésemben is a férfi az anyjával él.
"Mert nem tudja/akarja megteremteni magának a külön élést!"
Ez lehetséges, de ez már a te koncepciód. Sem én, sem pedig a kérdező nem utalt arra, hogy az illető férfi nem akarná, vagy nem tudná megteremteni a különélést. Van, aki azért él az anyjával, mert azt a pénzt félre tudja tenni, amit albérletre vagy hitelre költene.
Namost ez a férfi miért ne költözhetne össze a nővel? Főleg, ha a nő azt KÉRI, azt SZERETNÉ, ha hozzáköltözne? Miért következik ebből az, hogy "ilyenek a férfiak". Milyenek?
Mert én szívesen összeköltöznék, ha a nő felajánlaná. A kérdező párja viszont úgy tűnik,nem akar élni a lehetőséggel.
Továbbra sem értem, mi a te problémád.
14
Csakhogy, en nem a kerdrzonek valaszoltam, hanem az 1es kommentre..
15. Igen. Én pedig neked válaszoltam arra, amit az 1-es kommentemre írtál.
Egyéb, más hozzáfűzni valód van?
16
Hogy neked nagyon nem megy a szövegértés🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!