Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kellene költöznöm, hogy együtt maradjunk a párommal, miért nem tudom magam elszánni?
2 és fél éve tart, általában hétvégente találkozunk, de ez így már nem igazán tartható állapot. Nagyon szeret egyébként, ezt a tetteiből is látom de költözni nem akarna ide, ahol jelenleg én élek és dolgozom.
Ő jelenleg otthon lakik, de össze albérletben költöznénk nem a szüleinél.
Az a "baj" jelenlegi munkám relatíve jól fizet, másodállásom is (bár ahhoz nem ragaszkodom annyira) és nem tudom magam elszánni egyszerűen erre. Pedig tényleg tovabb kellene lépni már valamerre. Én vagyok a hülye?
Ti mit tennétek?
26/N
Nekem egy nő felajánlaná, hogy költözzek hozzá, én repülnék is a szüleimtől! Nem értem az ilyen hozzáállást, hogy lehet valaki ennyire kényelmes...
Férfiként én már tizenévesen azt vártam, mikor költözök el végre otthonról, nem még noszogatni kellett volna.
30f
1 akkor miért nem költözöl?
Egyedül is lehet, nem kell feltétlenül egy nőhöz.
Egyeske tenné a p*csáját a keszbe. Ilyenek a férfiak
...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!