Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem kellene költöznöm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kellene költöznöm, hogy együtt maradjunk a párommal, miért nem tudom magam elszánni?

Figyelt kérdés

2 és fél éve tart, általában hétvégente találkozunk, de ez így már nem igazán tartható állapot. Nagyon szeret egyébként, ezt a tetteiből is látom de költözni nem akarna ide, ahol jelenleg én élek és dolgozom.

Ő jelenleg otthon lakik, de össze albérletben költöznénk nem a szüleinél.

Az a "baj" jelenlegi munkám relatíve jól fizet, másodállásom is (bár ahhoz nem ragaszkodom annyira) és nem tudom magam elszánni egyszerűen erre. Pedig tényleg tovabb kellene lépni már valamerre. Én vagyok a hülye?

Ti mit tennétek?

26/N

2023. szept. 11. 13:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekem egy nő felajánlaná, hogy költözzek hozzá, én repülnék is a szüleimtől! Nem értem az ilyen hozzáállást, hogy lehet valaki ennyire kényelmes...

Férfiként én már tizenévesen azt vártam, mikor költözök el végre otthonról, nem még noszogatni kellett volna.

30f

2023. szept. 11. 13:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem írtad, hogy van-e bármi tényező, ami miatt nem, mint neked a jó állásaid. Ő egyszerűen csak nem akar, nem mer lépni. Szerintem ez a kapcsolat nem túl stabil.
2023. szept. 11. 14:08
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

1 akkor miért nem költözöl?

Egyedül is lehet, nem kell feltétlenül egy nőhöz.

2023. szept. 11. 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
3. Mert van saját lakásom, nem "szorulok rá". Csak a feltevés kedvéért írtam.
2023. szept. 11. 14:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor randizos idoszakban voltatok, akkor hogyan allapodtatok meg a kozos jovorol?
2023. szept. 11. 14:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az eszeddel felfogtad, hogy emiatt a pasi miatt nem éri meg feladni egy jó munkát. Róla nem írtál ugyan, hogy ő miért nem akar költözni, de igazából nem is fontos. Ha nem tudtok középen találkozni, nem tudtok olyan kompromisszumot találni, ami mindkettőtöknek jó, akkor el kell engedni ezt a kapcsolatot.
2023. szept. 11. 14:19
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
Elírtad a korodat. 2 hete még 29/N voltál. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2023. szept. 11. 14:44
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
7. Az idő megszépíti a nőket. Fiatalítja :)
2023. szept. 11. 15:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
O miért nem tud költözni?
2023. szept. 11. 16:09
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Egyeske tenné a p*csáját a keszbe. Ilyenek a férfiak

...

2023. szept. 12. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!