Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt szeretné, hogy mindig konzultáljak vele, ha mással szeretnék programot csinálni. Igaza van?
Félelem, féltékenység, tulajdon...mind halálra ítélhet...
nem a kutyája vagy akit megvett, etet itat eltart (elvileg)
A párod fordított logika alapján gondolkodik. Abból indul ki, hogy mindig a program a lényeg, és ahhoz keresel társat. Pl. el akarsz menni a ...... koncertre és ahhoz keresel valakit, aki eljönne veled. Ilyenkor tényleg helyes megkérdezni a nődet, hogy neki lenne-e kedve jönni. Ha te a haveroddal akartál menni és a nődnek is van kedve, akkor menjetek hármasban.
De van olyan is, amikor az a lényeg, hogy a barátaiddal akartok egy közös programot csinálni és a lényeg az, hogy együtt legyetek, beszélgessetek. Az már másodlagos, hogy hol és mit csinálnátok közben. Pl. egy haveri sörözésnél nem a söröző helyszíne vagy a fogyasztandó sör a lényeg, hanem az, hogy beszélgessetek egymással. Ilyenkor a nődnek tudomásul kéne vennie, hogy ti most egymással akartok beszélgetni, hülyéskedni és ő ne akarjon jönni veletek.
Hajítanám ki az ilyet az első problémázása után. Volt ilyen barátom, tudom, miről beszélek.
Azzal csinálsz programot, akivel akarsz. Ha egészséges a kapcsolat, akkor alapvetően úgyis egymással akarjátok csinálni a programok többségét. Amit meg nem, ott nem szabhatja meg, hogy először kötelezően őt kérdezd meg.
8) te elképesztően frusztrált lehetsz.
Egyetlen darab nőt nem ismerek, aki elszámoltatná a pasiját ilyen téren, ahogy pl a férjemnek sem jutna eszébe azon problémázni, hogy helyette pl anyukámmal akarok aznap programot csinálni.
Nem tudom, ki bántott, de szerintem kicsit szedd össze magad lelkileg, mielőtt az interneten hisztizel másoknak.
8: te bolond vagy. Többségünk pontosan ugyanannyira tartja elfogadhatatlannak a kontrolláló, elszámoltató barmokat egy kapcsolatban, ha nők, ha férfiak...
Vágjuk, hogy gyűlölöd a nőket, de ez nem ide tartozik és egyedül a te bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!