Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy nővel, minden nap szexelni akar hogy állítsam le?
Amikor a pasi nem akar szexelni sokat, de a nő igen. - A nők fell vannak háborodva
Amikor a pasi állandóan szexelni akar, de a nő nem. - A nők fel vannak háborodva
53. Csak tudod az a baj, hogy egy párkapcsolat nem csak a szexről szól. Vannak annál sokkal marginálisabb dolgok is, így ha 10/9 összejön, az az egy pedig csak a szex, akkor bőven maradni kell.
Voltam én olyan kapcsolatban ahol minden nap volt szex, mégsem volt jövője a dolognak. A szex nem akkora nagy tragédia, legrosszabb esetben mással is meg lehet oldani. Keress olyan férfit vagy nőt aki megbízható, nem retten meg a munkától, normális az értékrendje, a pénzügyi kultúrája fejlett, vannak ambíciói, stb.
57.
Egy normális kapcsolat velejárója a szex, a szeretkezés, az intimitás.
Ezek nélkül csak barátok vagytok egy kapcsolatban, egy háztartásban. Magyarul lakótárssk vagytok csak.
Szerinted mi különböztet meg egy barátot egy komoly párkapcsolattól? Csak a szerelmeddel vagy ennyire nyitott, bensőséges és vele éled meg ezeket.
Ha másokkal is, vagy mellette mással, az régen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!