Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy nővel, minden nap szexelni akar hogy állítsam le?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 11:09
2/70 anonim válasza:
Miért akarod leállítani, ha egyszer összejöttél vele?
3/70 anonim válasza:
Erre mégis milyen választ vársz, úgy őszintén??
4/70 anonim válasza:
Elmondod neki, hogy neked kisebb az igényed. Szabad beszélni ilyesmiről egy kapcsolatban, nem kell félni, hogy emiatt lelép. Vagy ha le is lép, akkor is tudod, hogy nem illetek össze.
5/70 anonim válasza:
Egy csomó mindent megoldható magának a szabad napjaidon. 🤪
6/70 A kérdező kommentje:
Nekem ez megterhelő. A heti egy még elmegy de nekem az is elég volna ha havi egyszer kell vele legyek. Mondtam már neki hogy ez túl sok ő meg azt kérdezte akkor minek jöttünk össze. Hát én nem ezért.
2023. szept. 4. 11:26
7/70 anonim válasza:
Nyilván kamu kérdés. 😂 De majd megoldja a hölgy és lelép.
8/70 anonim válasza:
Igaza van a nőnek, le is fog lépni tőled, ha ilyen aszex vagy.
9/70 anonim válasza:
Add meg neki a számomat! Vagy küld el az övét. 20 éve nem szexeltem már.
Házas férfi.
10/70 anonim válasza:
"Mondtam már neki hogy ez túl sok ő meg azt kérdezte akkor minek jöttünk össze. Hát én nem ezért."
Hamar rá fog jönni magától, hogy nem te vagy álmai pasija, hanem a szomszéd 67 éves Pista bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!