Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy nővel, minden nap szexelni akar hogy állítsam le?
Ez van, ez jutott, ezt dobta az élet. Vagy elfogadod, vagy szenvedhetsz egyedül. Kereslet csak arra van aki szexi, jóképű, vonzó.
Oké, magamba nézek. Nincs izmos, vastag lábam, karom, brutális hátam és mellkasom. Nem vagyok sötét hajú, nincs hollywoodi sztár arcom. Nincs 18cm-es farkam. Lenne értelme elválnom és reménykednem abban, hogy majd valaki megszán? Lenne? Van szemem, látom hogy milyen férfiak kellenek a nőknek. Én ezt nem tudom hozni, a személyiségem, vagy az életben elért sikereim meg kutyát sem érdeklik. Vagy vonzó vagy szexuálisan vagy nem. Az adottságaim is nevetségesek ehhez.
Akkor teljesítsd ki magad valamilyen hobbiban. Szerelj kocsit, mássz hegyet, vagy ejtőernyőzz, vagy ami jólesik.
"Összejöttem egy nővel, minden nap szexelni akar hogy állítsam le?"
Mondjuk nem mindegy ki az a nő, mert ha a 120 kilós Aranka az, a sarki kocsma pultosa, te meg nyüzöge Bandi vagy a helyi 60 kilós alkesz, akkor rossz hírem van, mert Aranka akkor is szexelni fog veled, ha te nem akarod... 😂
"Szexuálisan meg egyenesen taszító vagyok, gyakorlatilag én is hányok magamtól ha tükörbe nézek."
Ilyen hozzáállással és önértékeléssel mégis mit vársz? Első lépésként fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Korántsem biztos, hogy a külsőd miatt kerülnek a nők, lehet, hogy rohadnak a fogaid és büdös a leheleted, csak te nem érzed. Vagy olyan a viselkedésed, negatív az aurád, amit nem méltányol senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!