Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy aljasság lenne?
Figyelt kérdés
A barátom, vagyis a volt barátom nagyon sokszor megbántott, hülyén viselkedett, nem vette figyelembe legtöbbször az érzéseimet. Nem feküdtem le vele, de szerelmes vagyok belé.
És most úgy érzem, hogy vele akarok legelőször lefeküdni, ám ujra kapcsolatot nem akarok vele. De azzal akarom elveszteni, akibe szerelmes vagyok.
Arra gondoltam, hogy "újra összejövök vele", de csak a szex erejéig.
17L
2010. okt. 16. 17:27
11/20 anonim válasza:
Inkább maradj szűz. Tényleg arra akarsz emlékezni, hogy az első alkalommal kihasznált egy bunkó?
12/20 A kérdező kommentje:
nem, és sajnos igazad van..
2010. okt. 16. 18:19
13/20 anonim válasza:
Én inkább szűzen halok meg, mint hogy így veszítsem el.
14/20 anonim válasza:
Na jo, azert ez tulzas, elozo...:-)
15/20 anonim válasza:
Komolyan mondom. De azzal is jobb lenne, aki iránt semmit sem érzek, részegen egy buliban.
16/20 anonim válasza:
Szia!
Én is 17/L vagyok. Teljesen értem mit érzel. Én szerelmes voltam belé, és ugyanígy történt, elkezdtünk járni újra, és lefeküdtünk. Ezután csak 2 hétig jártunk és amikor szakítottunk mindenkinek elmondta, h "megkúrt". Ennyit a pasikról.
17/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom hgy neked így alakult
valószínű velem is ez lenne :(:(
2010. okt. 17. 10:46
18/20 anonim válasza:
Hát ja, úgyhhogy ne csináld, csajszi!:)
19/20 anonim válasza:
Ha már mindegy, kivel, inkább idd le magad egy buliban.
20/20 anonim válasza:
normális emberel nem tudod elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!