Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy aljasság lenne?

Figyelt kérdés

A barátom, vagyis a volt barátom nagyon sokszor megbántott, hülyén viselkedett, nem vette figyelembe legtöbbször az érzéseimet. Nem feküdtem le vele, de szerelmes vagyok belé.

És most úgy érzem, hogy vele akarok legelőször lefeküdni, ám ujra kapcsolatot nem akarok vele. De azzal akarom elveszteni, akibe szerelmes vagyok.

Arra gondoltam, hogy "újra összejövök vele", de csak a szex erejéig.

17L

2010. okt. 16. 17:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem aljasság lenne, hanem kurvulás.
2010. okt. 16. 17:29
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

Jaj dehogy aljasság,a pasik ezt számtalanszor megteszik.Ha neked igy lenne a legjobb akkor mindent bele.

Ja és nem "kurvulás" nyugi.

2010. okt. 16. 17:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal szembe lenne aljasság. Őt aztán hidegen hagyja, és ha utána is bántani fog, azt hiszem te fogsz leginkább sírni.

Nem az a jó, ha valaki azzal fekszik le először akibe szerelmes, ha nem AKIVEL szerelmesek.

Mert így te fogsz sérülni.

Nyugi még semmiről nem késtél le, várd ki az igazit. :)

2010. okt. 16. 17:36
 4/20 anonim ***** válasza:
65%

leszel még szerelmes, és kai igazán megbecsül,annak ad okda magad.

de ha ilyeneken gondolkozol,akkor te sem becsülöd magad sokra..

2010. okt. 16. 17:36
 5/20 Bóna Barbara ***** válasza:
100%

Ha tényleg szerelmes lennél belé, akkor tuti akarnál új kapcsolatot mert nem akarnád elveszíteni.

Ha valaki halálosan szerelmes akkor mindent megtesz.

Mondjuk ki, te CSAK szexelni akarsz.

De azt tanácsolom, hogy a leírtak alapján már nem vagy szerelmes a fiúba, ne feküdj le vele. Az már kérdés, hogy ő szerelmes-e beléd...

2010. okt. 16. 17:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinald, mert te fogsz belole kikerulni vesztesen.Annak add a szuzesseged, aki megerdemli.
2010. okt. 16. 17:38
 7/20 A kérdező kommentje:

ő szerelmes.. érzem.

azért nem akarom vele ujrakezdeni mert megint csalódnék

2010. okt. 16. 17:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem vette figyelembe legtöbbször az érzéseimet"

Akkor az ágyban is ilyen lesz.. szóval sok jót én nem fűznék hozzá a helyedben,persze szived joga megtenni.Én csak azt mondom,hogy aki ilyen,az a szexben is önző és nem fiygel a másikra.

2010. okt. 16. 17:46
 9/20 A kérdező kommentje:

igazából azért akarom elveszteni mert nem hiszem hogy tudnék még szerelmes lenni..

és annyira ciki lenne ha 20 évesen még szűz lennék..

2010. okt. 16. 17:47
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen marhasagokra ne is gondolj.Meg sokszor leszel szerelmes.Szerintem inkabb varj, nem tart olyan sokaig megismerni egy jo pasit:-)
2010. okt. 16. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!