Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elviselni?

Figyelt kérdés

A párom nagyon sokat dolgozik. Tudom az első gondolatom, hogy örüljek, hogy sok pénz lesz stb.

Két munkahelye van és este ér haza. Mikor az egyik munkahelyén szabadságon volt, akkor a másik helyen volt egész nap estélig. Ebből volt sorozatos veszekedés, végül egy órával hamarabb járt haza kis ideig. Most hogy itt a másik munka is már megint később jár haza. Hétvégék fogjuk rá mieink, de akkor is van futkosas mert azért mindig valamit elkell intézni munkával kapcsolatban.

Igyekeztem megértő lenni, de nekem így nagyon magányos ez a kapcsolat, hogy csak este látom. Mindíg ki van magyarázva hogy neki kell a pénz, velem tervezi az életét, majd milyen jó lesz élvezni a sok pénzt. Nekem meg nem ez az elsődleges. Én is dolgozom, en is teszek azert hogy az evek soran jobb fizum legyen.

Akárhányszor veszekedunk, igeri, ugy tesz mint aki megérti hogy nekem fontos a harmónia, de a vége mindíg aztán az lesz hogy de neki dolgoznia kell. Józan ésszel felfogom, hogy van mit csinálni a délutáni munkahelyén, de már nagyon kikészít ez az állapot. Mostmár a hétvégék is kérdőjelek, mert lesznek tanulmányaim. Én mindent fogadjak el, értsek meg, nagyon kényes helyzetekben is vele maradtam már, de tényleg nem tudok mit kezdeni a pénzközpontú nézeteivel.

Mindketten a harmincas éveikben lépünk hamarosan, meggondolandó ezt mennyire érdemes húzni. Ő mindíg azt válaszolja hogy ő velem akar maradni, de értsem meg hogy kell a sok pénz. Mikor elmondom hogy sajnálom nekem ez ennyit nem ér és megértem hogy ő magas eletszinvonalat szeretne,de sajnos ez túl nagy különbözőség közöttünk, amit nem bír már el a kapcsolatunk, akkor ígért fűt fát én meg elhiszem. Aztán jönnek az új helyzetek hogy most ezért azért muszáj többet dolgoznia.

2023. aug. 31. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Rendben csqk igy te ugyanazt csinàlod csak neked tanulas nem munka.
2023. aug. 31. 13:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem kicsit máshogy jon le, mert én nem este fogok hazajárni és tulajdonképpen így ő is tud plusz munkát vállalni akkorra. Szóval neki ez nem gond.
2023. aug. 31. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Többek között ez volt a váló ok nálunk

Az ilyen típusú ember mindig arra hivatkozik, hogy kell a pénz. A karrier vagy nevezzük bárminek,

arról az emberről szól, aki csinálja.

Nem másról

A többi csak szöveg

2023. aug. 31. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Apám az alkalmazotti munkája mellett otthon maszekolt. Minden este munka után és minden hétvégi napon, egész nap.

Ha látni akartam, kimentem hozzá a műhelybe, de igazából ott is útban voltam neki.

Azt mondta azért dolgozik annyit, hogy mindent megadhasson nekünk, a családjának, ag yerekeinek.

Lényegében apa nélkül nőttem fel.

Vicces, mert ennek a legszebb leképeződése az, hogy pl az esküvőmön a fényképezkedésnél sem volt ott, mert épp a lagzihoz a kávégépet pakolta le, amit amúgy bőven megtehetett volna korábban vagy később...

Az ilyen ember pusztán a lényeg mellett megy el.

Milyen apa az, aki minden meg akar adni a gyerekeinek, de azok funckionálisan cosnka családban nőnek fel?

Milyen élettárs/házastárs az, aki mindent meg akar adni a párjának, de képtelen időt szakítani rá? Akkor mgési mit ad neki?

Sem egy szülő-gyemrek kapcsolat, sem egy párkapcsolat nem pénzzel működik, és pénzzel nem kiváltható az az idő és figyelem, amit a kapcsolat igényelne.

Ezek az emberek egyszerűen alkalmatlanok arra, hogy párjuk vagy gyermekük legyen.

2023. aug. 31. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Küldd át a párod annak a másik csajnak, amelyik itt GYK-n meg amiatt panaszkodott, hogy a pasijának 17:00-kor kiesik a toll a kezéből.
2023. aug. 31. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen párom, szakítás lett a vége. (Ő megtette, hogy még akkor is dolgozni ment hét végén - tehát plusz munkát vállalt - amikor ideutaztam 100 kilométerről.)

Ja, és rendszeresen ez volt.

2023. aug. 31. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Én megértem akinek ez nem jó mert kell neki egy ember aki napi min 4 órát vele tölt és együtt vannak nő de akkor ha pl egy ilyen férfi ki dobja az üzlet asszony feleségét akkor ne vigye a vagyok felét amiért a nő a békét is ki dolgozta.

Szólva lehet menni de akkor ebben az esetben nem 50/50% az osztozás mert ez már mazsolázás és az görénység.

2023. aug. 31. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:

17, ez nem az együttöltött időtől függ, hanem attól, hog yházasok-e vag ysem.

És teljesen mindegy, hogy a férfi vagy a nő dolgozza ki a belét a pénzért, ha házas és válásra kerül sor, akkor a pénz feleőzdjön. Ez az ára annak, hogy valami el lett hanyagolva, pdig két ember megesküdött rá.

2023. szept. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!