Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom elviselni a párom családját?
Mikor össze jöttünk az anyja házába lakott egyedül, én hozzá költöztem, de aztán az anyja vissza jött a lusta munkanélküli pasijával.
Nem akartunk maradni. Külföldi munkára készültünk, mikor az anyós jelölt baleset miatt tolószékbe került, azóta a párom ápolja. Mivel a pasija még erre se hajlandó.
A párom pénzéhes testvérei meg csak akkor jelennek meg ha szóba kerül az anyjuk esetleges halála és az öröklés.
Ezen kívül azt hiszi az egész család hogy valami szeretet szolgálat vagyok. Állandóan kölcsön kéregetnek, azt várják hogy fuvarozzam őket, mert csak nekem van kocsim. Engem nem tudnak kihasználni de a páromat sakkban tartják az állandó érzelmi zsarolással. Nem tudom mit csináljak mert ez így nem élet. De azt mégse mondhatom neki hogy válasszon köztem és a családja között.
Pedig de. Mondhatod.
Így én sem élnék az tuti.
Anyuka menjen otthonba, a rokonok meg oldják meg a gondjaikat.
“ De azt mégse mondhatom neki hogy válasszon köztem és a családja között”
Már miért ne? A te életedet ne mások irányítsák már. Sosem maradtam olyan kapcsolatban, ami több nyűggel járt, mint egyedül lenni. Szóval de, nyugodtan megmondhatod neki, hogy vagy te, vagy ők.
Teljes mértékben felejtsd el ezt a kapcsolatot!
Szerződés nélkül SOHA NE ADJ SENKINEK(!) egy fillért sem!!!
(Lehetőleg ügyvéd, vagy közjegyző jelenléte szükséges a minimum bizalomhoz, anyagi kérdésekben.)
Én nem hagytam, hogy a párom családja elszámoltasson az állítólagos "telefonszámlával". Most már kezdenek tisztelni, becsülni...
Úgy tűnik, hogy ezt az "utánfutót" (anyós+család) nem lehet leakasztani a párodról. Akkor pedig vagy ezzel együtt kell elfogadnod, vagy sehogy.
Jól gondolod, hogy nem állíthatod választás elé közted és a családja között, mert még ha téged választana is, az érzelmi kötődés miatt a lelkiismerete nem hagyná nyugodni, és állandó feszültségforrás lenne köztetek, hogy úgy érezné, miattad cserben hagyta az anyját. Ennek a helyzetnek sajnos nincs jó megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!