Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna titeket, ha a párotok a hőségriadó ellenére is telerakná a hétvégéteket olyan programokkal, amik részben szabadtéren vannak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 10:39
11/18 anonim válasza:
Életveszélyes idő van kint...ne essünk már túlzásokba:))
12/18 anonim válasza:
11-es: Írtam, hogy én pl. bírom a meleget, de ha a kérdező nem, és ezt a párja nyilván tudja, akkor lehetne tekintettel rá. Aki jól ismer, az engem pl. télen ne hívjon kirándulni mondjuk 5 fokba, mert én meg akkor nem szeretek órákat kint lenni, és pont nem érdekel, hogy más meg max. egy pulcsit vesz csak fel, és tök jól elvan. A kényeskedés más, amikor semmilyen időjárási körülmény nem jó.
13/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mivel nekem is folyton mehetnékem van.
De volt olyan kényeskedő barátnőm, amikor ha jött egy kis emelkedő kirándulásnál, elkezdett toporzékolni, meg hisztizni, pláne amikor sáros lett kicsit a cipője....hallgathattam az egész úton emiatt.
Végén kiderült, hogy a nagy természetjáró barátnő bekamuzott egy szép nagyot, és annyira szerette a természetet, hogy máshova nem volt hajlandó mászkálni, csak plázákba kirakatokat bámulni...
14/18 anonim válasza:
Alapból zavar, hogy beosztja az időm, és emberek közt parádéztat, de egy másik kérdésnél pont ezt fejtettem ki, hogy nem megyek randizni sem ilyen időben, hogy tudja a másik, ilyen vagyok.
15/18 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, csak megmondanám hogy nem megyek lol.
16/18 anonim válasza:
Amire el szeretnék menni arra elmegyek, amire nem, arra nem. Ennyi.
17/18 anonim válasza:
Nem lennék együtt olyan emberrel, aki
- helyettem eldönt bármit
- hisztizik, passzív-agresszív- sértődékeny
Kizárt.
18/18 anonim válasza:
11-es, én pl 30-40 perc után napszúrást kapok, sapka ide vagy oda, de ájultam is már el a melegtől. Nem poén, mikor arra térsz magadhoz, hogy "bocs, hölgyem, kórházba kell vinnünk mert betörte a fejét".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!