Ha csak hűsölni járok templomba, előbb-utóbb szóvá teheti valaki?
A meleg miatt otthon nincs maradásom
többnyire hátul ülök, könyvet olvasok és zenét hallgatok, nem zavarom a csendet, vagy a misét.
Azért azt a zenehallgatást, ott mellőzni kellene. Vallásos könyv?? bibliát olvasol?
Jogunk van bármelyik templomba bemenni. ( akár a hűs miatt is )
Tudom, hogy jogom van bemenni, de nem vallásos elfoglaltságot jogom van e művelni?
Fejhallgatót viszek, jó hangszigeteléssel nem hallani szinte semmit a kintieknek ha hangosan hallgatom se. Viszek ülőpárnát is, úgy kényelmesebb.
Nem vallásos könyvet olvasok, bár címre annak látszik.
Tehet e valamit a pap azon kívül, hogy szól? Rendőrt hívhat például, mert nem misézni vagyok bent?
Rendőr?? Dúúrvaa lenne.. (( szándékosan írtam így ))
hivatkozhatsz / érvelhetsz úgy " keresem a helyemet az életben. Ha felveszek egy vallást, szabad akaratomból teszem / tenném. Nem a szüleim akaratából...
vörös kód figyelmeztetés van érvényben.
Ha arra van szükséged, hogy hűsölj, bemehetsz... Nem dobhatnak ki a templomból...
a nagy hoseg miatt most javasoljak is, hogy huvos kozepuletekbe menj be husolni
de talan ne ugy, hogy orakra letelepedsz, konyvet olvasol, zenet hallgatsz - szoval azert ne koltozz be
hulj le es menj tovabb
masik lehetoseg, hogy uldogelj ott a telefonoddal meg a fejhallgatoval, aztan ha soknak erzik, majd szolnak, mert helytol is fugg
(de ha eppen mise van, akkor ulj csendben es figyelj a szertartasra- ne hallgass zenet es ne olvasgass)
Hűsölni? Ez melyik templom? A Jáki? 😃
Nálunk itt a városban 3 templom van, nem új egyik sem, viszonylag mind vastagfalú és teljesen át vannak melegedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!