Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Kínlódok rendesen. Ma délelőtt csak vásárolni mentem ki, de úgy jöttem vissza, hogy rosszul voltam a melegtől.
Home office-ban vagyok, itthon nincs klíma. Ventilátor be van kapcsolva, úgy elviselhető, de ahogy mozgok a lakásban bármerre, izzadok mint egy ló.
Érdekes, étvágyam viszont van.
Amúgy kérdező nem lehet, hogy van valami más bajod és attól vagy rosszul ? A hőemelkedés miatt kérdezem.
Nem vagyok jóba a meleggel, de ez eddig idén nem volt nagy kaland. Szerintem a július közepe lesz a tikkasztó.
Arra tervezek majd felkészülni inkább...
Klímával egész jó, ki viszont nem megyek, úgyhogy inkább amiatt “szenvedek” amiért egész nap bent kell gubbasztanom a házban.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy régebben nem volt klímánk és 27-30 fok volt a lakásban éjjel - nappal, ragadtam, vert a víz, ingerlékeny voltam, nem bírtam aludni, és máris jobban érzem magam amiért most van. Mivel rosszul viselem a meleget, még este sem nagyon megyek ki, 22 fok felett nekem màr sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!