Hogy bírjátok ezt a borzasztó hőséget? Meg lehet bolondulni.
Hogy lehet elviselni ezt a kegyetlen forróságot? Az embernek szinte kedve sincs semmihez. A lakásban is meg lehet bolondulni, olyan meleg van, jövőhétre meg 37 fokokat mondanak.
Az utcára meg ki se lehet menni, mert rögtön elájul az ember...
Hogy viselitek ezt?
Muszáj.. rengeteg víz és amint lehet, árnyék. Ott még nincs olyan meleg, 30 körül volt ma árnyékban.. tűző napot jó kerülni az uv sugárzás miatt is.
Nekem ez még kibírható egyébként, én nagyon jól bírom a meleget. A jövő hét már nekem is kegyetlen lesz.
Az ügyeimet próbálom korán reggel vagy késő este intézni
Függönyök behúzva amikor besütne a nap
Napi többszöri fürdés
Teljesen jól viseljük. Ez egyelőre nem hőség. Meleg van, de ez normális júliusban.
Holnap megyünk strandra.
Voltam az utcán, sőt, dolgoztam is a kertben, nem ájultam el.
Lehet, azért könnyebb nekem, mert nem nézünk TV-t, így nincs, ami egész nap azt szajkózza, hogy hőségriadó van??
Én élveztem, napoztam is. :D Bár ha dolgozni kellene, már más lenne a helyzet. Tavaly, amikor épp ekkoriban dolgoztam, nem annyira volt ínyemre a hasonló hőség. :D
Örülj neki, hogy hőség van, mert ha nem örülsz akkor is ez van. :D 22/f. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!