Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna titeket, ha a párotok a hőségriadó ellenére is telerakná a hétvégéteket olyan programokkal, amik részben szabadtéren vannak?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 10:39
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Itt egy családi összejövetel, ott egy haveri összejövetel, amott egy rokon külföldre költözéses búcsúbulija a szabadban, majd ha finoman jelzed, hogy talán a fullasztó hőségben ez nem annyira szerencsés, akkor sértődés.
2023. aug. 26. 10:42
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezek nem estefelé vannak? Amúgy meg, mi az, hogy sértődés? Normális ember nem meg 35 fokban a napra.
2023. aug. 26. 10:44
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerhetem a körűlményeket,de árnyék is van a világon árnyékban teljesen jól elvolnék késő délutántól.
2023. aug. 26. 10:45
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon. Egyiken sincs semmi keresnivalóm. Az ő haverja, az ő családja, az ő rokona.. akkor menjen rá ő. Illetve az én időmet ne ossza be ilyen semmitmondó programokkal, én se csinálok neki ilyen programokat, ha van évente 1x ilyen, akkor megkérdezem, hogy van e kedve jönni.. ha nem jön akkor nem jön, ha jön akkor jön.

Ha meg megsértődne, mert nem úgy ugrálok ahogy ő fütyül, akkor nem sokáig volna a párom. Magamat ismerve szerintem a 2. sértődésnél közölném, hogy ez volt az utolsó, 3. sértődésnél meg elválnának az útjaink.

2023. aug. 26. 10:54
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
4-es, te aztán egy kapcsolatra alkalmas, kompromisszumkesz ember lehetsz 😄
2023. aug. 26. 10:56
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
Gáz. Velem barátnőim akarták ezt eljátszani pont a hétvégén, mondtam is h felejtsenek el amig 30 fok alá nem megy a hőmérő. Férjem hál Istennek csak egy családi röffre hivott, de ha nem akarnék, nem mennék, viszont lesz medence, az úgy mindjárt mas. Sok a program amit leirtál, egy progi a két nap alatt kibírható, na de 3???
2023. aug. 26. 11:05
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Ismertem ilyen embert. Soha sehova nem akart menni. Télen hideg van, nyáron meleg van, fúj a szél, esik az eső.
2023. aug. 26. 11:31
 8/18 A kérdező kommentje:
#7 Szerinted itt erről van szó? Nem az, hogy szó szerint életveszélyes idő van kint? Valószínűleg rosszul választottál párt, keress olyat, mint te vagy, egy mérgezett egeret, akiknek nonstop mehetnéke van.
2023. aug. 26. 11:35
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem a tűző napon kell lenni, én bírom a meleget. Viszont azt nem bírnám, ha a megkérdezésem nélkül szervezne a párom olyan programokat, amiken nekem is részt kell vennem. 3 buli meg sok egy hétvégére.
2023. aug. 26. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem jó, hogy ilyen egyenlőtlen a kapcsolatotok. A közös programokat megegyezés alapján kellene tervezni,nem úgy, hogy az egyik kitalálja, hogy mivel toltitek a hétvégét. Kérdező, itt sokkal alapvetően probléma van a kapcsolatotokkal, mint ez a hétvége.
2023. aug. 26. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!