Hőségriadó indok arra hogy valaki ne jöjjön be melózni?
Mi van akkor ha valaki becsörög a melóhelyre hogy mára 36 fokot ígértek másodfokú hőségriadó lesz így ő ma nem jön. Ő nem fog 40 fokban a városon átbumlizni.
És nem is jött.
Ez elég indok lenne? Mert én is városon át jövök nekem is 40 fok van!
1. nem írt ki.
2. ő egy mezei melós. ő nem is írhat ki szabit a főnök írt ki.
De még ha ki is írt (és nem írt) akkor is a szabi nem úgy megy hogy kérem írásban 15 nappal korábban?
Egészen véletlenül?
Szóval hogy van az hogy reggel telefonálok és aznap már szabi? Mire fel?
"s nem kell ellátni az ő feladatát is."
Hogyne kéne. Feladat adott annyi ember végzi ahány van. Ha 10 akkor 10 ha 11 akkor 11. Én (is)végzem az ő melóját is.
Munka törvény könyve
Tudom, nehéz rá keresni, de van benne egy kitétel, hogy milyen hőmérséklet mellett nem köteles dolgozni a rabszolga, akit tartasz...
Sírok ezen a kérdésen.
Nálunk 35-40 fok van bent, és nem csak monitor előtt seggelünk egész nap, hanem végig állunk és cipekedünk 8-10 órát.
Élmény kimenni a szabadba "bumlizni" ebédszünetben.
Micsoda tápos ember lehet a kollégád. Ne kövesd a példáját mert más is kiröhög Kérdező.
Munkahelytől függ.
Párommal egy hétig ordítana a főnöke, tesómat kb kirúgnák egy ilyenért, nálam meg meg is lepődnének, hogy egyáltalán miért szóltam. (Hétfőn haza is zavartak mindenkit a munkahelyemről még délelőtt, a hőségriadó miatt. Ilyenkor ki van írva home office-nak és kész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!