Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rendben van?
8-9
Nem, ezek közül egyik se indok arra, hogy ultimátumot adjál a párodnak. De csináld csak aztán nézd ahogy mindenki mást választ helyetted, teljes joggal.. önként és dalolva vagy lábtörlő, nem értem miért rinyálsz :)
Semmi nem történik ok nélkül a Föld nevű bolygón.
Te viszont "jótékonyan elhallgatod" ezt (ezeket), és csak más személyekről beszélsz az okok említése és részletezése helyett, vagyis másokra akarod tolni a felelősséget a kialakult helyzetért.
Tipikus attitűd a saját hibáid elfedésére mások hibáztatása.
Máris megvan a válasz a kérdésedre.
Egy lúzer vagy a szemében, és azok szemben is, akiknek elmondta, és szinte a szemedbe röhögnek rajtad.
Csak addig nem akarja elengedni a f@szodat, amíg te ezt tűröd, és közben nem talál magának egy olyan valakit, akire lecserélhet téged...😉
Mindig kettőn áll a vásár.
Ha nem tudod miért csalt meg, ha nem tudod, hogy esetleg neked milyen részed van abban, hogy a megcsalás irányába ment el a párod, akkor ne idegeneket kérdezz erről akik semmit nem tudnak az életedről, a közös életetekről, hanem kérdezd azt, aki ezt a legjobban tudja.
Az pedig nem én vagyok, hanem a párod, aki feltette a szarvakat a fejedre.
Kérlek, a további kérdéseidtől kímélj meg. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!