Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan,hogy valaki elveszíti a motivációját a párja miatt? Pl a párja nem törődik semmivel, rendetlen, hányaveti és a másik fél meg belefásul abba,hogy csak ő igyekszik mindent rendben tartani,és tiszta körülményeket biztosítani?
Igen a lehúzó embereknél gyakorta tipikus hogy nem az győtlz aki fel tudná emelni a kaosolatot es a másik a béna mamlasz vagy depressziv vagy lusta válna jobbá, hanem a sikereseket rántják le maguk mellé mert felemésztik az energiáit.
Ezen en már külön agyaltam hogy miert a negatív erő az erősebb a kaocsolatokban?
Az én esetemben ez csak egy kifogás volt, utána egy csomót besegítettem, de valójában nem az volt a baja, hogy senki nem segít, hanem a végén már minden baj volt, jöttek újabb dolgok.
Ma már azt mondom, hogy jobb egyedül, mint olyannal, akinek semmi nem jó. Emögött az van, hogy sem a párját nem fogadja el igazán, de a saját életével is elégedetlen... viszont a párjában látja azt, hogy ő tehet mindenről.
Nyilván más az, amikor valaki folyton kiszolgáltatja magát. De érdemes ilyenkor megnézni, hogy tényleg ez-e a probléma.
Ha már ennyit se birsz gyereket ne vállalj még a nyakadba is.
Elj vele amig tetszik, ebben ennyi kapacitás van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!