Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan,hogy valaki elveszíti a motivációját a párja miatt? Pl a párja nem törődik semmivel, rendetlen, hányaveti és a másik fél meg belefásul abba,hogy csak ő igyekszik mindent rendben tartani,és tiszta körülményeket biztosítani?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 10:23
11/22 anonim válasza:
És kérdező az ilyen kérdéseknél azt a részét miért nem meséled el, hogy ő tart el téged már évek óta, 2 munkahelyen dolgozik, mert te egy lusta disznó vagy és csak anyádék boltjában segítesz ingyen meg némi alamizsnáért? Azt miért nem meséled el, hogy gyereket ígértél neki, de közben húzod, halasztod, hazudozol mert eszed ágában sincs, meg naponta 5 kérdésben szidod a gyakorin, hogy milyen lusta meg dagadt? Inkább takarítsál, probléma megoldva.
Olyan érdekes, hogy ezeket mindig kifelejted az önsajnáltatásra építő történeteidből..
12/22 anonim válasza:
Nem...mer aki ilyen vagy ilyen lesz az nem lesz a párom vagy addig volt a párom.
13/22 A kérdező kommentje:
Mi van? Milyen önsajnáltatás? Mikből felejtem ki?! Üldözési mániád van?
2023. júl. 1. 11:41
14/22 anonim válasza:
Én rendetlen vagyok. Akit ez zavar, az ne éljen velem. Meg tudnék őrülni attól, ha valaki állandóan pakolászna, söprögetne, felmosna körülöttem, sőt, még morogna is közben, hogy miért nem én csinálom. Otthon nyugalmat akarok, pihenést, lazítást, nem egy zsörtölődő hajcsárt. A ház van az emberért és nem az ember a házért. Aki egy lakberendezési bemutatóteremben akar élni, az éljen egyedül, és akkor senki sem lomol meg koszol körülötte.
15/22 A kérdező kommentje:
Gondolom a házban vannak barátaid..egy két csótány, egér..bármi más..tudod, csak a kosz meg a rendetlenség miatt...
2023. júl. 1. 14:17
16/22 anonim válasza:
Nincs se csótány, se egér. Viszont van két macska, meg egy kutya. És engedtessék meg nekem, hogy akkor takarítsak magam után, amikor nekem tetszik, és ne akkor, amikor egy hajcsár azt mondja. Nem várom el, hogy bárki takarítson utánam, de engem se utasítsgasson senki. Akit zavar a rendetlenség, az takarítson. Majd én is takarítok, ha engem zavar.
17/22 A kérdező kommentje:
Szép világ lehet nálad..egyre jobb..kutya macska..hozzád se mennék vendégségbe, de még a diót sem fogadnám el, héjban sem..
2023. júl. 1. 14:57
18/22 A kérdező kommentje:
Jaaaaa,és az már rég rossz.,ha úgy kell szólni,mert olyan ócska világ van,hogy figyelj már meddig akarsz a szemétdomb tetején üldögélni,kakaskám?
2023. júl. 1. 14:58
19/22 anonim válasza:
Nem is hívnálak magamhoz, az is biztos, a párodat meg sajnálom, hogy kifogott egy ilyen rendmániás luvnyát, akitől még otthon se lehet nyugta. Keress egy másik olyan rendmániást mint te, és söprögessetek egész nap. Az is lehet egy életcél.
20/22 A kérdező kommentje:
Fogalom zavarban vagy pajtás, elég rendesen. A luvnya egy elég ledegradáló szó,és általában a hozzád hasonló rendetlen matyikra/nőkre szokták használni, akinek derogál elmosni egy poharat,vagy bevetni az ágyat. A következő lépés,hogy odáig süllyedsz,hogy egy csöves leszel..bár ha "ennyire tiszta vagy",akkor lehet,hogy már most is úgy nézel ki.És a helyedben erre rohadtul nem lennék büszke.
2023. júl. 1. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!