Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendetlen párod miatt lett vége kapcsolatodnak?
Figyelt kérdés
Nem extrém módon rendetlen volt, hanem mindkettőtők másként viszonyult a rendhez.
Én úgy érzem hogy csak fontos hogy vlmilyen szinten rend legyen.
Ő simán úgyhagyja a mosogató aljára száradva a maradékot, vagy a hűtőt is nen tudom mikor törölte ki pl..de megemlít dolgokat h meg kell csinálni, de ez sose következik be..
2022. ápr. 21. 20:52
1/2 anonim válasza:
Nem. 20 éve tűröm 😂. Hálát adok az égnek, hogy ez a legrosszabb tulajdonsága!
2/2 anonim válasza:
Nekem ért véget emiatt kapcsolatom. Egyszerűen nem tartotta tiszteletben, hogy nincs kedvem 8 óra munka után még takarítani minden nap mert ő arra is lusta, hogy kidobja a szemetet... Inkább hazaköltöztem a saját lakásomba, és sose bántam meg a döntésem. A most már férjem hasonlóan viszonyul a rendhez, tisztasághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!