Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 29 éves párom nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 29 éves párom nem akar elköltözni otthonról, mert nem akar albélretre költeni. Ez így rendben van?

Figyelt kérdés
A páromnak a szülei 2024 januárig szabtak ultimátumot, hogy el kell költöznie otthonról. Nekem 2023 októberben jár le az albérletemben a szerzédésem, így ha együtt költöznénk, akkor októberben kéne megtennünk. Viszont elkezdett megjegyzéseket tenni nekem, hogy én miattam kell a plusz hónapokat kifizetnie, mert neki elég lenne januárban költöznie, nem októberben, és hogy én nagyon anyagias vagyok. Hogyha még maradnék 1 évet pluszba az albérletemben, akkor maradhatna januárig otthon, és amíg nekem nem jár le a szerzősés, addig az autójában ellakna. Ez így normális hozzáállás?

2023. máj. 29. 01:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem lenne, de mindenki úgy bassza el az életét egy óriáscsecsemővel, ahogy akarja.
2023. máj. 29. 01:48
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen az, amikor valaki tul alacsonyra teszi a lecet.
2023. máj. 29. 01:58
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

"addig az autójában ellakna"

Gratulálok a választásodhoz.

2023. máj. 29. 02:43
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Most komoly?

Most végzel az egyetemen, gondolom, és eszed ágában sincs hazaköltözni. Neked pont egy ilyen balf@szt kellet kifogni?

2023. máj. 29. 04:22
 5/23 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy parazita!

Hol vagy te az ő szemében?

Eddig a szülei nyakán élősködött, de kivágták a fészekből, hogy álljon a saját lábára.

Most meg tőled követeli, hogy oldd meg az életét, ráadásul úgy, hogy ő anyagilag jól jöjjön ki belőle.

A te szempontjaid, a te anyagi lehetőségeid nem számítanak.

Ilyen életet akarsz magadnak?!

Mert ő nem fog megváltozni, ha a fejed tetejére állsz is.

Szurkolok, hogy le tudd koptatni (már, ha van eszed), ugyanis ez a fajta pofátlan tetű ígérni fog fűt-fát, csillagot, nehogy elveszítse az eltartóját.

Ez egy tetű. Tud egy szöget is beverni?

Mi a végzettsége? Lufihámozó?

2023. máj. 29. 04:57
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem normális de te választottad.
2023. máj. 29. 05:47
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Jezusom ...inkann szingli maradok forever
2023. máj. 29. 06:03
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát én ezzel az emberrel nem költöznek össze. Ha ebben ilyen anxagias, milyen lesz másban?
2023. máj. 29. 06:16
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Számomra ez nem normális hozzáállás, mi több, ezek után nem is akarnék összeköltözni.
2023. máj. 29. 07:26
 10/23 anonim ***** válasza:
94%
Vannak szélsőségesen fukar emberek, ilyen ez a férfi is. Ha együtt éltek majd, az anyagi közösséget is jelent majd, elkerülhetetlen közös anyagi döntésekkel. Ez napi szinten fog konfliktusokat okozni közöttetek. Erősen gondold végig, hogy ezt egy életre hajlandó vagy-e felvállalni.
2023. máj. 29. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!