Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete van egy barátom, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete van egy barátom, még nem történt intimitás. A napokban 3-szor is mondtam neki, hogy jöjjön el hozzám vacsorára. (Én úgy érzem, eljött az idő) Konkrét választ nem kaptam még, csak terelést. Mit jelent ez, amikor eddig minden rendben van?

Figyelt kérdés
Jól érezzük magunkat együtt, érzelmi kötődés is kialakult. Ti említenétek még neki a meghívást, vagy már nem? (49N/54F)
2023. aug. 22. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy romantikus vacsora pedig jó kiinduló pont. Inni kell mellé pár felest, és már be is lehet dőlni a kanapé és a fal közé.
2023. aug. 22. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ahogy 1-es írja. Hívd fel telefonon, és kérdezd meg, hogy eljön-e. Ha nemet mond, megkérdezheted, hogy miért, aztán a válasz alapján dönts.
2023. aug. 23. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem cseréld le két 27 évesre ;)

42/n

2023. aug. 23. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltesd.

F/52

2023. aug. 23. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagytok gyerekek, a testi kapcsolat hozzátartozik a párkapcsolathoz. Hívd meg nyíltan vacsorázni péntek este 7-re magadhoz. Ha hárít, vagy elmegy, de kerüli a testi kontaktot, akkor meg kell neki mondani, hogy nem egymást keresitek. 49 évesen még nem kellene elkapálnod magad egy impotens pasival, aki nem akar tudomást venni a problémájáról. Nem egymást keresitek, ő meg járjon 80 évessel, annak már talán elég a társaság, meg a traccsolás!
2023. aug. 23. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.