Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 éves vagyok én( nő) is és párom is lassan 3 éve hogy együtt vagyunk. Mostanában egy olyan viselkedést kezdett el, hogy ha ideges akkor nekem jön megtép és kezet emel rám, kiabál velem bárhol bármikor. És ezek után bocsánatot sem kér még inkább büszke és mosolyogva hozzám vágja.. Nagyon törődő típus vagyok mindent megkap tőlem és mindenben segítek neki még is ezt a viselkedést kapom tőle és már elég rossz érzés.. főzök, mosok, takarítok utánna stb ...

Ha jó a kedve akkor mondja hogy mennyire szeret és törődik velem.. ezért is nem tudom eldönteni hogy mit tegyek. Múltkor megpofozott, megtépett, rá lökött az ágyra nagyon csúnyán be vettem a lábam tiszta lila-zöld volt mindkettő és be is dagadt egyből utánna pedig belökött a kanapé mellé ahol megfejeltem a falat és utánna amikor felhoztam hogy mit csinált büszkén mosolygott és mondta hogy nem fog bocsánatot kérni érte...

2023. aug. 21. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

6

Az első pofonnál? Inkább az első fenyegető fellépésnél.

2023. aug. 21. 23:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ki kell dobni aki kezet emel rád és fel kell jelenteni.
2023. aug. 22. 00:19
 13/15 Mendy98 ***** válasza:
100%
El kéne menekülnöd amikor nincs otthon és feljelentést, soha többé vissza nem menni.
2023. aug. 22. 00:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott a pics*ba! Az ilyen kapcsolatnak sosincs jó vége.

Énis voltam bántalmazó kapcsolatban és jó időre tönkre is tett az az időszak.

Nem szabad elviselni hogy valaki így bánjon veled,még ha szereted is!

2023. aug. 22. 07:19
 15/15 anonim ***** válasza:
36%
És ilyennek van párja én meg itt vergődök. Sosem csináltam ilyesmit mégis undorodnak tőlem a nők. Egy ilyet még szeretnek is....
2023. aug. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!