Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kedves?

Figyelt kérdés

A párommal, több mint 1 éve vagyok együtt. 3 hónapja lakunk együtt, 3 hónapos kismama vagyok.

Nagyon nehéz személyisége van, ahogy nekem is. Ő Oroszlán én meg Bika vagyok.

Sokszor veszekszünk, szinte mindennap, apróságokon is.

Mindig szóvá teszi, hogy bunkó vagyok vele, és hogy az elején nem ilyen voltam. Próbálok kedves lenni, de mindig van valami amire nem tudok nem bunkón válaszolni.

Mások is mondták már, hogy ebbe bele fog unni. Szerintem már elkezdődött, mert érzem, hogy amikor velem van másra gondol.

Mit csináljak, hogyan kedveskedjek neki?

Nem egyszerű hirtelen megvaltoztatni a stílusom

2023. aug. 16. 13:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél bunkó, ennyi. Most erre mit lehet mondani? Ha te is tudod, hogy mit csinálsz rosszul, akkor próbáld jobban csinálni.
2023. aug. 16. 13:20
 2/27 anonim ***** válasza:
93%

Engem elvesztettél akkor, amikor a csillagjegyeket említetted.

Szegény gyereket nagyon sajnálom.

2023. aug. 16. 13:20
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Nalam mar ott a wtf utra tevedt, hogy: "3 hónapja lakunk együtt, 3 hónapos kismama vagyok"

Ez mi? Csaladtervezes?

2023. aug. 16. 13:28
 4/27 anonim ***** válasza:
95%

Hogy-hogy másra gondol?

Ezt te honnan szeded?

2023. aug. 16. 13:35
 5/27 anonim ***** válasza:
69%
Már késő!!
2023. aug. 16. 13:44
 6/27 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem csak a hormonok beszélnek belőled. Legyetek türelmesek egymással, nehéz időszak előtt álltok. Szükségetek lesz egymásra.
2023. aug. 16. 13:46
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Én biztos nem mertem volna gyereket vállalni egy éves kapcsolatban. Még nem is éltetek együtt, terhes lettél. Iszonyú sok minden kimaradt, és máris továbbléptetek. Nem lehet, hogy neki ez sok? Te meg érzed, hogy gond van és nem tudsz máshogy reagálni. Azt hiszem, én felkészülnék, amennyire lehet a szakításra.
2023. aug. 16. 13:49
 8/27 anonim ***** válasza:
89%
Össze se csiszolódtatok, már gyereket vállaltatok. Totálisan felelőtlen emberek vagytok.
2023. aug. 16. 14:02
 9/27 anonim ***** válasza:
70%

Szeretitek egymást, vagy csak az egyik a másikat, akár egyik se a másikat?

Ha szeretitek uljetek le és ismerkedjetek a 9 honap alatt és után is mélyebb szinten, támogatni kell a masikat és akkor jó kapcsolatotok lesz.

Érzékeny vagy es ő pedig fél a kiakakult helyzet miatt, de ha szeretitek egymást, akkor túl lehet lendülni ezen. Csak tegyetek érte, te is és ő is legyetek megértőbbek, engedjetek egymásnak!

2023. aug. 16. 14:06
 10/27 anonim ***** válasza:
33%

Fejezzétek már be, hogy ti mit tettetek volna, nem rólatok van szó és nem kell ijesztgetni se!

Terhes, ti meg okoskodok, Istenkém van bennetek empátia?

Mi az, hogy egy év után és 3 hónap után csakis rossz lehet a vége? Ha szeretik egymást, akkor nem lesz. Félreértések történnek még 4 éves kapcsolatban is sőt még 8 éves kapcsolat is véget érhet!

Az érzések számítanak, van idejük ismerkedni még mindig és nem igaz, hogy lassan másfél év után nem lehet a másikat megismerni egyáltalán!

2023. aug. 16. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!