Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kedves?
A párommal, több mint 1 éve vagyok együtt. 3 hónapja lakunk együtt, 3 hónapos kismama vagyok.
Nagyon nehéz személyisége van, ahogy nekem is. Ő Oroszlán én meg Bika vagyok.
Sokszor veszekszünk, szinte mindennap, apróságokon is.
Mindig szóvá teszi, hogy bunkó vagyok vele, és hogy az elején nem ilyen voltam. Próbálok kedves lenni, de mindig van valami amire nem tudok nem bunkón válaszolni.
Mások is mondták már, hogy ebbe bele fog unni. Szerintem már elkezdődött, mert érzem, hogy amikor velem van másra gondol.
Mit csináljak, hogyan kedveskedjek neki?
Nem egyszerű hirtelen megvaltoztatni a stílusom
A terhesség nem egyenlő a bunkósággal. Kedves 10-es.
Üdv: egy két gyermekes anya.
Nem egyenlő, de azt kérdezi hogyan legyen kedvesebb. Erre neki állnak osztani az észt, hogy mit tettek volna, amikor nem fontos még egy kicsit se.
A kérdésre miért nem lehet válaszolni egy állapotos nőnek bunkóság nélkül? ^^
10# Ahol az első évben problémák vannak, ahol általában még mindenki vakon szerelmes, szerinted mi lesz később ha felszáll a rózsaszín köd?
Végülis majdnem mindegy is mi lenne, ha nem lenne terhes a kérdező hölgy.
De muszáj jósnőt játszani?
Muszáj a képe alá dörgölni?
Miért nem lehet neki azt írni, hogy üljenek le beszélgetni a vita forrásaiiról, asszertiv kommunikációt írni, mint tanács? Miért kell mindjárt elásni a kapcsolatot? Azért mert lassan másfél éve tart! Ha 4 éve tartana, akkor oda írná jó pár válaszoló, hogy beszéljék át, ne dobja ki az ablakon a 4 évet! De csak azért, mert 4 éve tart!
Érdekes az én barátnőm 1 év után vállalt gyermeket és mégis együtt vannak még,pedig ő is panaszkodott, hogy voltak viták, de tettek érte, hogy jobb legyen.
A másik 5 év után vállalt gyermeket és elgagyta a párja!
Pedig nem nyafogott annyit, hogy nem működne a kapcsolat, egyszerűen nem tudható soha, hogy mikor és miért ér véget egy kapcsolat ezért nem kéne jóst játszani, különösen úgy, hogy nem élnek velük, nem ismerik őket személyesen egy TERHES nőnek, hogy még jobban aggódjon!
16# Mindenkinek lehet véleménye, persze meg lehet próbálni megbeszélni is ettől függetlenül. Csak sokan nem értik jogosan, hogy mi a francért kell gyereket vállalni pár hónap ismeretség után? Jóformán nem is ismered a másikat, egy gyerek születése a vele járó nyűg, egy jól össze szokott párost is megvisel.
Senki nem rosszindulatból írta szerintem, de hát ez az igazság..
Amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak, biztos a hormonok is szórakoznak veled, a barátod legyen türelmesebb picit.
És erre milyen tanácsot lehet adni? A srácnak már most nincs türelme ehhez, pedig ennél később még lesznek komolyabb hangulatingadozások is.
De legyen igazad, ha szeretik valóban egymást, akkor úgyis meg tudják oldani majd. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!