Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek kedves?

Figyelt kérdés

A párommal, több mint 1 éve vagyok együtt. 3 hónapja lakunk együtt, 3 hónapos kismama vagyok.

Nagyon nehéz személyisége van, ahogy nekem is. Ő Oroszlán én meg Bika vagyok.

Sokszor veszekszünk, szinte mindennap, apróságokon is.

Mindig szóvá teszi, hogy bunkó vagyok vele, és hogy az elején nem ilyen voltam. Próbálok kedves lenni, de mindig van valami amire nem tudok nem bunkón válaszolni.

Mások is mondták már, hogy ebbe bele fog unni. Szerintem már elkezdődött, mert érzem, hogy amikor velem van másra gondol.

Mit csináljak, hogyan kedveskedjek neki?

Nem egyszerű hirtelen megvaltoztatni a stílusom

2023. aug. 16. 13:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
40%
Ennek vége lesz hamar. A házasságok 70%-a válás, ti ebbe tuti benne lesztek úgyhogy ne is költsetek a lagzira.
2023. aug. 16. 14:47
 22/27 anonim ***** válasza:
18%

Kompromisszumkészség, tolerancia, beszélgetések, együtt töltött idő,további ismerkedés, készülődes a gyermekvallalasra közösen, segítőkészség, munkák beosztása stb.

Jó sok tanácsot lehet írni, csak nem azt tették egyáltalán ez a nagy helyzet.

Könnyebb játszani a megmondót, a felelősségteljest, de bele se gondolnak, hogy a kérdező egy ember, aki segítségért fordult az emberekhez ide és negatívan hat rá főleg terhesen mindaz amit össze írtak!

Empátiára képtelen, érzéketlen robotok vannak itt, akik beképzeltek, verik a mellüket mint a gorillák, hogy ők nem tettek volna. Kit érdekel de komolyan? Egymást utánozzák, mint a gorillák, egymás után jósolnak, miközben nem az a kérdés lenyege.

Ideje lenne már felfogni, hogy nem róluk szól a kérdés!

2023. aug. 16. 14:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Addig, amíg el nem gondolkozol a múlton, nem tudsz továbblépni a jövő felé. Szerintem nagyon fontos, hogy tudjuk, mit rontottunk el, másképp nem tudjuk megjavítani.

Amúgy erre a kérdésre mi a válasz? Legyél kedves, oszt csá. Ha már minden szar miatt a plafonon vannak mindketten, van ott hajlandóság mindkettőjük részéről változtatásra?

Nem bántás, nem ijesztegetés, tapasztalat.

2023. aug. 16. 14:50
 24/27 anonim ***** válasza:
57%

Azon gondolkoztál már, hogy miért vagy bunkó? Ha ő életed szerelme, és tudod, hogy a kiejtett szavak bántani fogják, akkor miért mondod ki őket?

ezen érdemes elgondolkoznod

2023. aug. 16. 15:34
 25/27 anonim ***** válasza:
10%
Én vízöntő vagyok.
2023. aug. 16. 16:15
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Egy bunkó nő, plusz terheshiszti egyenlő egyedülálló anya.

Én csak azt nem értem minek kellett a gyerek ha még együtt sem életetek. Kvázi nem is ismered ezt a pasit. Meg egy a horoszkóp baromság... 🤦 Gratulálok a legújabb egyedülálló anyának akit majd támogatni kell. Kis idő múlva te fogod kiírni a tàrskeresőre hogy "nem keresek apát csak magamnak társat.". 🤦🤮

2023. aug. 16. 17:38
 27/27 anonim ***** válasza:
31%

A helyzet az, hogy ha pl zavar valami akkor ne szólj érte, hanem vegyél egy stressz labdát és azt nyomogasd.

Ha ezt csinálta mondjuk 1 hónapig kitartóan akkor utána állj elé hogy figyelj én egy hónapja ne basztatlak gondoltam fel tűnt, ezt azért csinálom hogy meg mentsük a kapcsolatot ezért tőled is ezt kérem.

Evvel sarokba szorítva van muszáj bele menni mivel te hamarabb tettél érte.

2023. aug. 17. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!