Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek lazább és durr bele alak? Hátha így felfigyelne rám egy kedves nő.
Ma sokat gondolkodtam, és kész lennék újra valakivel megosztani az életem 1,5 év után, de túl bizalmatlan és akadékoskodó vagyok a nőkkel szemben. Nem érzem magam elég jónak. Sok mindenről lecsúsztam már 30 éves koromra és csalódtam magamban is. Szerettem volna fiatalon férj és apa lenni. De mostanra már egyre távolabb esett ez az egész. Azt mondják előbb utóbb mindenki megtalálja a hozzá illő személyt, én miért nem? Ennyire nem lehetek rossz.
Napról napra csak a munka, semmire nincs időm, már kezdek feladni mindent. Szomorú vagyok, kedvetlen és emellett üres az életem, mert semmi sem tesz boldoggá, még a pénz se. Esetleg aki azt tanácsolja hogy pszichológust keressek, úgy vagyok ezzel, hogy jó dolog beszélni a bánatos dolgokról, de azt egy pszichológus nem fogja megoldani. Társkereső és egyéb oldalakon nem vagyok fent, úgyhogy ez sem opció. Bulizni se járok.
Valakinek valami okos ötlete?
Èn is voltam hasonló helyzetben 30 èvesen, ráadásul pont váltam is sajnos ès a kislanyom fele idejét nàlam töltötte.
Sok fejtörèst okozott, hogy a szinte 0-24-es munka és a gyerkőc mellett hogyan férjen bele pl a sport (ami nekem fontos). Aztán nem csak a sport, de mikor már nyitott voltam uj kapcsolatra, akkor a társkeresés.
Nagy logisztika, de én csaladot és boldog párt szerettem volna, akivel egy egèszet alkothatok.
Aztán a társkereső oldalak felé vettem az irányt. Szerintem nem vagyok egy DonJuan ez nehezitette a dolgot, bár a nők visszacsatolásaból nem kellene erre gondolnom.
Mivel a tàrskeresőn az első kontakt a kommunikáció (a profilkèp után), így tudtam "bizonyítani", hogy nem egy szexéhes állat vagyok és talán értelmesnek is tűnhetek:D
Esténkènt rászántam az időt és több hölgyet is megismertem így. Sajnos (vagy nem sajnos), de ma már ezekkel tudsz nyitni a világ felé. Ha pedig eljön A nő akkor úgyis megtalàlod a modját, hogy legyen időd a randira elmenni:)
Sok sikert!
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!