Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek megértőbb?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk a párommal, de sajnos mostanra jöttek ki olyan problémák, hogy munkája miatt egyre kevesebbet tud velem lenni. Ez nekem olyan rossz, egyfolytában várom, hiányzik. De azóta ő olyan hisztis, hogy állítólag rajtam stresszel, hogy biztos megint beszólok, hogy miért nincs rám ideje. Nem órákra gondolok itt. Nem lakunk együtt még. De munkábol hazafelé arra jár ahol én lakok. Jól esne bekoszonne. Tudom kevés az ebéd idő, de egy puszi is jól esne. Nem ragozom miért, de kb heti 2x tudunk normálisan talizni, ilyen percekre néha többször. De ez nekem kevés, de azt mondta most így van fogadjam el... De nem tudom. Tudom hiszti, de úgy érzem szükségem van a másikra, annyi minden van amit vele beszéltem meg eddig, és már úgy érzem nincs úgy ideje rám. Nincs neki más, ezt tudom. A munkája sok, de akkor se tudom elfogadni, hogy nem férek az életébe... Én hisztizem túl?
2023. aug. 9. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Hát figyelj, szerintem próbáld meg elfogadni.

Én is voltam a párod helyzetében. Nem volt elég a sok munka és a stresszes mindennapok, még a párom is folyton nyomasztott, hogy nem találkozunk elégszer. Egyszer csak besokalltam, és azt mondtam, hogy elég nekem egy helyről a nyomás, hogy teljesítsek, és szakítottam.

Azóta találtam valakit, akivel jobban passzol az életünk.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy picit az ő helyzetébe is belegondolhatsz.

2023. aug. 9. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudsz nélküle meglenni, lefoglalni magad, te nem dolgozol, nincsenek hobbijaid, barátaid tőle fuggsz, megállt a világ, hogy párod lett, vagy mi?

Más távkapcsolatban kitart hónapokig, évekig, és nem hetente 2x taliznak, hanem havonta, felevente!

Mi az, hogy ebédidőben, amikor eszik, WC-re siet, egy kicsit pihen hozzád szalad puszira? ^^

Ez végtelenül nevetséges, amit kívánsz! Ti nem tartjátok a kapcsolatot telón, messengeren? Vagy nem elég, mert annyira életképtelen vagy nélküle?

Különben nyugodtan lehet szakítani, hogyha úgy érzed neked kevés és kész, keress olyan pasast, akivel mindennap, vagy hetente többször taliztok és megvan oldva a problémád, de ne gondold, hogy mindegyik férfi tűri, hogy olyan légy, mint a rágógumi, ha főként ez a hiszti/"hiszti" alapja.

2023. aug. 9. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Ha kevesebbet dolgozik, akkor kevesebb a pénz, akkor megint az a baj, mert nem tud elvinni ahová szeretnéd. Ha dolgozik, keresi a pénzt, akkor meg az, hogy nincsen rád ideje, pedig igazából van hetente kétszer.

Te szerinted hogyha együtt élnétek akkor jobb lenne? Ugyanúgy dolgozna, ugyanúgy el lenne fáradva, ugyanúgy nem lenne kedve járkálni ide-oda.

De ha te is munkába jársz, akkor ezzel tisztában kellene, hogy légy.

Olyan nem létezik, hogy napról napra rajtad lóg, te körülötted forog a világ! Ha nem is a munka szól közbe, akkor a család, barátok. Nem te vagy az egyedüli, akivel foglalkoznia kell!

Nem szeretnek téged, nincsenek barátaid, miért vagy ilyen szeretet és figyeleméhes a nagy semmire? 🤔

2023. aug. 9. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Az asszertivitás c. könyvben írták elsajátítását ajánlom.
2023. aug. 9. 13:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Szeretnek engem, sőt. De sajnos tudom én, hogy gyermekkorombol hoztam ezt a túlzott ragaszkodást. Ez egy hosszú történet. Nekem csupán az esik rosszul, hogy azt érzem, hogy inkabb csak nekem a fontos minden találkozás. Elmondása szerint szeret. Keres. De mindent meg akar csinálni egyszerre és ha pl nincs rám ideje, akár egy megbeszélt randi is, akkor azt is fogadjam el

Mindig én alkalmazkodok. Tudom keressek mást, ha kevés. De őt szeretem. Csak szeretném, ha fontosabb lennék. Nem akarok én állandóan vele lenni, csak eddig ha bajom volt, fordulhattam hozzá, mostanában ha bajom van, akár szomorú vagyok valami miatt, már belém áll, hogy húzom a szám. Pedig csak hiányzik hogy meghallgasson, társam legyen, mint ezelőtt...

2023. aug. 9. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Ha szereted, akkor elfogadod, hogy változott a helyzet és alkalmazkodó vagy, ha nem szereted igazán, nem támogatod, inkabb nyavalyogsz neki, vagy magadban, ez ilyen egyszerű.

Jönnek olyan ételthelyzetek, hogy te nem tudsz a parodra időt fordítani mint ahogy szeretnél ugyanúgy. Neked jól esne, hogy nem melléd állna hanem nyafogna? Ugye, hogy nem?

A túlzott ragaszkodás még soha nem vezetett jóra! Keress más elfoglaltságot, vagy szakíts vele bármennyire is szereted, hogyha egyszer úgy érzed, hogy másodlagos vagy.

2023. aug. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!