Legyek megértőbb vagy moroghatok jogosan magamban az öregasszonyok miatt?
Én ma egy öreg "tatával" kaptam össze. Posta, fél óra után végre én kerülök sorra, erre arrébb lök, hogy ő siet. Megjegyzem, hogy csak fél perc az én ügyem, kikérek egy csomagot (amit még én is láttam hol van), 1 aláírás, egy perc se szokott lenni. Ott kaptam az oltásokat, hogy egy fruska ne szóljon bele, kussoljak, az ő idejében tudták a nők hol a helyük, ököllel verték szét a pofájukat stb.
Másik sorba gyorsan áthúztak, hogy ne legyen ebből komolyabb vita, a tata még mindig felháborodottan mesélte a postai dolgozóknak milyen szemtelen vagyok/általánosságban a fiatalok (semmi ügyintézés), mikor én kiléptem onnan. Az emberek meg inkább átálltak a többi sorba.
Nyugodtan moroghatsz, csak sokat nem érsz el vele.
Felőlem moroghatsz, de nálad ez valami mánia lehet.
Én is találkozom bőven olyan emberekkel, akik elfoglalják a járdát, de semmi köze a korukhoz és a nemükhöz. Fiatalok, középkorúak, nők, férfiak vegyesen, iskolások is. Ügyintézés közben is mindig van legalább egy értetlen, de ez sem a kortól és nemtől függ.
Sok kis apróság felidegesíthetne engem is a nap során, de nem foglalkozom vele. Ennél nagyobb bajom sose legyen. Ilyenek miatt nem fogom elrontani a kedvem, napom.
Hogy jon ide a fejlodo tarsadalom, te draga. Es biztos vagy benne, hogy fejlodik?
A jardat nem csak a mamik foglaljak el, hanem eletkortol fuggetlenul, de foleg a csapatosan kozlekedo diakok.
Irass fel nyugtatot a haziorvosoddal, ha idegbajos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!