Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jól? Hogy lépjek túl?
Hány évesek vagytok megkérdezhetem?
Amúgy ez a legjobb hogy letiltottad, törölj mindent ami rá emlékeztet. Idővel könnyebb lesz.
Ne hibáztasd magad, ez az ő szegénységi bizonyitványa hogy képes volt egy szűz lányt átvágni. Majd visszakapja még ő ezt az élettől.
Annó nekem sem úgy sikerült a szüzesség elvétel ahogy szerettem volna, egy ideig bántott, ma már nem foglalkoztat.
Idővel te is túl lépsz ezen, csak legközelebb légy óvatos, a legtöbb srác a csillagokat is lehazudja az égről hogy szexhez jusson.
5# Figyelj már ide, egy normális férfi akkor sem használ ki egy szűz lányt, mikor tudja jól hogy az a lányoknak egy meghatározó dolog.
A srác idősebb is, ha korrekt lett volna és tudja hogy csak bszni akar egyet, akkor nem is megy bele az egészbe.
#6 Igen, megköszöntem volna neki, ha békében hagy ha nincsenek komoly szándékai.. lehetett volna egy szép első élményem, azóta félek h ez megint meg fog ismétlődni
Fáj, mert tudtam volna kedvelni el is kezdtem, ő nem tudott meglátni bennem többet
Figyelj, ő látta, tudta, hogy szűz vagy, így könnyen tud manipulálni és sikerrel is járt.
Akkor kell valakivel lefeküdni, amikor már biztos vagy benne, hogy szeret téged úgy mint te őt. Semmiképpen sem akkor,amikor nem visz sehová, nem bánik veled jól/megfelelően!
Te voltál a hibás,mert nem figyeltél kellőképpen oda, ő nem tehet róla, hogy mindenféle gondolkodás nélkül lefeküdtél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!