Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek kapcsolat alatt a folyamatos lehetőségeket amik másokkal lehetnének? N
Kapcsolatban elek, de egesz jo no vagyok es idorol-idore pl ha elmegyek egyedul bulizni marmint baratom nelkul vagy kiteszek egy uj kepet magamrol vagy elmegyek egyedul akarhova akkor rogton ismerkednek velem, kedvesek, udvarolnak, meghivnak buliban stb szoval a lenyeg, hogy folyton jonnek izgalmas ferfiK. Nehezen kezelem es gyakran megingatja a stabilitasom, elkalandozok fejben, hogy mi lehetne es nehez nemet mondani programokra/ meghivasokra/ lehetosegekre. A baratommal nincs bajom, nagyon vonzodom hozza, helyes, sikeresnek mondhato ferfi, kedves velem. neha monoton vele vagy nem kommunikal ugy velem es ilyenkor jobban kisertesbe esek. Mas embereknek is vannak ilyen problemai? Ti hogyan kezelitek? Eltek mindennel vagy lemondtok mindenrol amig kapcsolatban vagytok? Titeket egyaltalan nem erdekel ha udvarolnak,flortolnek, akarnak?
Bennem az van, hogy a ferfiak tuti elnenek az ilyen lehetosegekkel es jo hulye vagyok, hogy en meg apacaskosom :D jol gondolom igaz?
#23: Azzal egyetértek, hogy akkor ne legyen kapcsolatban, viszont ez az alacsony libidó honnan jött? Az ugye megvan, hogy vannak olyan párkapcsolatok, amikben minden nap többször is szexelnek? Az már más kérdés, hogy ez hosszú távon mennyire fenntartható, de pont ez a lényege, hogy ezt együtt tapasztaljátok ki.
Arról nem is beszélve, hogyha a ti kapcsolatotokban nem elég erősek az egymás iránti érzések, nem elég erős az érzelmi kapocs köztetek, nem bensőséges eléggé a kapcsolat, akkor előbb-utóbb a nő is elkezd fantáziálni, ezekről, nem feltétlen csak a férfi. A kérdező erre egy nagyon jó példa.
Amúgy ez mi, hogy miert jarok baratom nelkul bulizni?? :D innentol orokkon-orokke csak vele menjek mindenhova? Ezt remelem nem gondoltatok komolyan. Orkodni kell egymas felett 0-24, hogy megmaradjon a monogamia? :D bezzeg, ha a pasi menne egyedul akkor jaj mit sirok es milyen tapados vagyok? Ha a no megy akkor meg minek jar egyedul?
28, jaj latszik nem eltel meg at ilyen hekyzetet, ha megis akkor gratulalok egyike vagy a nagyon keveseknek akik erre kepesek. Sokszor nem azert csalnak, mert szakitani akarnak a parjukkal az emberek, hanem egyszeruen kalandra vagy izgalomra vagynak vagy ezer mas oka is lehet, de szakitani nem akarnak.
27, lehetseges, hogy ez van mogotte marmint a kapocs erzelmileg nem eleg eros. Vagy az is lehet sokat tapasztaltan es lattam mar ahhoz, hogy felaldozzam magam megint egy ferfiert, hogy x ev mulva megcsaljon, lecsereljen? Mi ertelme husegesnek lenni akkor? Amugy azt barki elvarja? Ferfiak amikor maguk kozott vannak es normlisan is neznek ki akkor alap, hogy “koztunk marad a ma este” es hasonlo szituaciok.
A ferfiaknal szerintem nincs ilyen dilemma csak elvetve nehanynal, jon egy nagyon szep csaj aki teszi a szepet nem hiszem, hogy kihagyjak. Egy no pedig elkezd agyalni forditva, hogy jaj ezt nem kellene stb stb.
Amugy nem ilyen semmilyen nyomulasokra gondolok ahogy valaki irta korabban. Normális ferfiak, jokepuek, sikeresek, komolyan akarnak tehat egyértelműen nem csak szex a cel, meg ez nyilvan tolem is fugg, hogyan viselkedek stb hogy abbol csak szex vagy komolyabb is legyen. Tudom, hogyan kell ezt..
Egyebkent tegnap este ahogy forgolódtam beugrott, hogy szerintem kotodesi zavaraim vannak es azert csinalom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!