Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek kapcsolat alatt a folyamatos lehetőségeket amik másokkal lehetnének? N
Kapcsolatban elek, de egesz jo no vagyok es idorol-idore pl ha elmegyek egyedul bulizni marmint baratom nelkul vagy kiteszek egy uj kepet magamrol vagy elmegyek egyedul akarhova akkor rogton ismerkednek velem, kedvesek, udvarolnak, meghivnak buliban stb szoval a lenyeg, hogy folyton jonnek izgalmas ferfiK. Nehezen kezelem es gyakran megingatja a stabilitasom, elkalandozok fejben, hogy mi lehetne es nehez nemet mondani programokra/ meghivasokra/ lehetosegekre. A baratommal nincs bajom, nagyon vonzodom hozza, helyes, sikeresnek mondhato ferfi, kedves velem. neha monoton vele vagy nem kommunikal ugy velem es ilyenkor jobban kisertesbe esek. Mas embereknek is vannak ilyen problemai? Ti hogyan kezelitek? Eltek mindennel vagy lemondtok mindenrol amig kapcsolatban vagytok? Titeket egyaltalan nem erdekel ha udvarolnak,flortolnek, akarnak?
Bennem az van, hogy a ferfiak tuti elnenek az ilyen lehetosegekkel es jo hulye vagyok, hogy en meg apacaskosom :D jol gondolom igaz?
Fölösleges volt kiírnod a kérdést, ha így gondolkodsz. Tóth Gabi is félrelépett, szóval neked is jogod van hozzá. Bár eddig is megtehetted volna. Az más kérdés, hogy a párod hűséges, akkor miért számít, hogy más pasi nem az.
1. Szétvet az önbizalom.
2. A kapcsolatotok okés, de langyos.
3. Szeretnél másokkal lefeküdni.
4. Fiatal vagy.
5. Nincs gyerek.
Miért vagy a pasiddal?
#9: Én a 2-es voltam és 23/F.
Ez nem korlátozásról szól, csak te nem akarsz vagy nem állsz készen egy párkapcsolatra. Na meg miért a sztárokkal példálózol? Szerinted egy olyan valaki akar kapcsolatot úgy, hogy több száz nőt megkap? A valóságban kellene élni inkább nem a TikTokon meg Instán. Na meg honnan tudod, hogy megcsalt? Mert ha erről van szó, akkor tényleg csak szakíts és megvan oldva a probléma. Utána letisztázod magadban, akarsz-e kapcsolatot másvalakitől, de ne a másik háta mögött d*gj, hanem akkor mondd meg neki rendesen, hogy vége. Ez nem személyeskedés, te általánosítasz, még is mit vártál? Van aki hűtlen és tök jól néz ki, akár egy teljesen másik szinten van mint te, ha csak a kinézetet nézzük, de mégis hűséges marad a nőjéhez, valaki meg nem. Ezek a dolgok fejben dőlnek el, olyan nincs hogy mindenki csinálja, azért hallasz annyit erről, mert az nem hír, hogy XY jóképű pasi már 20 éve ugyanazzal a nővel b*szik, mert mennyire szerelmesek egymásba.
Én megértelek. Kb ugyanebben vagyok. Nekem igazán ez akkor jut eszembe, amit te is írtál, hogy annyira nem tökéletes a dolog és jobban megfordul a fejemben, hogy mi lenne, ha...
Jól esik, hogy még így is próbálkoznak, hogy akár tudják, hogy van barátom. Nyilván az önbecsülésnek jót tesz. Én nem szoktam viszont belemenni semennyire ezekbe a dolgokba. Leginkább azért, mert elveszíteni nem akarom a barátom, annyit nem érnek nekem ezek a dolgok. De egy hullámvölgyben azért emlékeztetni kell magam erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!