Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek kapcsolat alatt a folyamatos lehetőségeket amik másokkal lehetnének? N
Kapcsolatban elek, de egesz jo no vagyok es idorol-idore pl ha elmegyek egyedul bulizni marmint baratom nelkul vagy kiteszek egy uj kepet magamrol vagy elmegyek egyedul akarhova akkor rogton ismerkednek velem, kedvesek, udvarolnak, meghivnak buliban stb szoval a lenyeg, hogy folyton jonnek izgalmas ferfiK. Nehezen kezelem es gyakran megingatja a stabilitasom, elkalandozok fejben, hogy mi lehetne es nehez nemet mondani programokra/ meghivasokra/ lehetosegekre. A baratommal nincs bajom, nagyon vonzodom hozza, helyes, sikeresnek mondhato ferfi, kedves velem. neha monoton vele vagy nem kommunikal ugy velem es ilyenkor jobban kisertesbe esek. Mas embereknek is vannak ilyen problemai? Ti hogyan kezelitek? Eltek mindennel vagy lemondtok mindenrol amig kapcsolatban vagytok? Titeket egyaltalan nem erdekel ha udvarolnak,flortolnek, akarnak?
Bennem az van, hogy a ferfiak tuti elnenek az ilyen lehetosegekkel es jo hulye vagyok, hogy en meg apacaskosom :D jol gondolom igaz?
Nem, szerintem nem gondolod jól. Nem lehetsz még érett egy kapcsolathoz.
A fő kérdésedre válaszolva észre se veszem a próbálkozókat, hidegen hagynak. Nem érzem lemondásnak, hiszen mást szeretek, nekem más kell.
Te abszolút nem vagy érett egy komoly kapcsolatra, vagy csak a párodat nem szereted még kicsit se. Csak mint egy barátot.
Aki igazán szeret, az az ilyen próbálkozókon vagy nevet, vagy idegesítik, de nem gondolkodik, és főleg nem érzi rabságnak, kényszernek a hűséget.
És szerintem bulizni se megy egyedül.
N
Attól, hogy más élne a lehetőséggel neked még nem muszáj. A saját erkölcsödnek, elveidnek megfelelően viselkedj! Ez óvodás szintű hozzáállás, hogy "de a másik is ezt csinálja".
Gondolom, nincs akkora önbizalmad, hogy kiszàllj, hiába jönnek hozzád oda a dizsidiszkóban. Te is tudod, hogy az nem jelent semmit. Minden csajhoz odamennek.
Hát ebből az írásbol egy 17éves beképzelt kis ribinél többnek nem néznélek.
Én is jó nő vagyok, nekem is kb bárhol csapnák a szelet. De mivel kapcsolatban élek, sőt, mi több, férjnél vagyok, pont le se szarom.
Felőlem fejreállhatna bárki, az sem tudba kizökkenteni a férjem iránti hűsegemből/szerelmemből.
Ha ennyire uncsi a kapcsolatod, legyen gerinced, szakits, aztán kamatyolj azzal akivel akarsz. De ne csodálkozz, ha csak kihasználnak. Egy ilyen mentalitású lánytól nem hiszem hogy többet akarnának
Odairnatok, hogy no vagy ferfi irta? Szerintem szinte mind noktol jott. A noi valaszok annyira nem erdekelnek, mert tudom, hogy ok csak arrol papolnak milyen husegesek es szerelmesek es minden nonek pont ilyennek kell lennie, hogy csak egy pasiert el. Ok ertem asszonyok, koszonom.
A ferfiak oszintesege jobban izgat, en azt tapasztalom majdnem mind hutlen. A sztarok kozott nem is tudtok nutatni kb husegest, az atlag pasas is ilyen. En csak elgondolkozok folyton, hogyha engem megcsalnak akkor en miert korlatozzam magam? De hulyesg is volt ideirni, mert szinte csak szemelyeskedest kaptam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!