Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő erős határozott férfit akar, az miért sír, hogy utána a férfi a főnök a kapcsolatban?
9: Itt most a kérdésben egyértelműen a nőt, az életet pusztító magatartás van, életellenesség. A 10. stimmel rá.
Egyébként értem mire gondolsz, de a pusztítás szó nem stimmel rá, mivel egy romot nem pusztítasz, hiszen már elpusztult, hanem eltakarítod inkább az útból.:)
Még Bedő Imre fogalmazta jól:
A férfi dolga, hogy az élet szolgálatába álljon.
Ehhez keressen magának egy nőt és álljon a szolgálatába.
Én teszem hozzá, hogy az erő ehhez kell, az élet szolgálatához.
10: A teljesség kedvéért azért tegyük hozzá, hogy sok nő sem tud különbséget tenni a kettő között és azért választanak nem megfelelő férfit.
Sajnos ez egyik oldalon sincs tanítva, pedig nagyon kellene.
14.
Sajnos hiányzik a közoktatásból ezek a tantárgyak, mint:
- Felkészítés a párválasztásra, párkapcsolatra és a családi életre.
- Döntés tudománya.
- Életünk szervezésének és irányításának tudománya.
- Értékelemzés.
- Hasznos szokások kialakításának tudománya.
"Addig legyen határozott és tudja, mit csináljon, amíg nem ellenkezik a nő véleményével."
Hát gondolom ki kellene választania mi felé szeretne haladni, pl ha a nővel úgymond szövetséget köt és együtt haladnak valami felé, akkor lemond olyan embereket akikkel nincs együtt. Pl, nem fog az exe anyukájának a kutyájának az állatorvosának a feleségének segíteni füvet nyírni, mikor a nővel mennének valami közös programra vagy otthoni teendő van.
Tehát nem hagyja magát rángatni, ésszerűen mérlegel hogy mi fontos mi nem. Ha a nő olyat akar ami nem jó, akkor neki is felhívja a figyelmét erre, és ha valamit jobban tud, akkor kiáll emellett ha ezzel segít, ha nem tudja jobban akkor meg nem okoskodik csak mert ő a férfi.
6. hozzászóló vagyok.
A 18. hozzászóló mintaként szolgálhatna a lányoknak, fiatal nőknek, mert szerintem A Nő itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!