Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Létezik olyan, hogy a férfi már túl határozott? Ha igen akkor létesítenétek kapcsolatot egy ilyen emberrel? Nem félnétek, hogy abszolút nem hagy érvényesülni benneteket?
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 18:01
1/7 anonim válasza:
Ilyen férfi nem született a világra:DD
A zsarnokot ne hozd párnak a túl határozotthoz, mielőtt félre értenél:)
2/7 anonim válasza:
igen én vagyok egy példány..
annyira tudom mit akarok, hogy az már nekem fáj..
utál is mindenki, hiába csak az én életemet navigálom
3/7 anonim válasza:
A túl határozott, az szerintem egy mondvacsinált, buta és félreérthető kategória.
A határozott, az szerintem önmagában jó tulajdonság. Számomra, az én egyéni ízlésem szerint akkor van a baj, amikor valaki dominanciára törekszik. Én ugyanis a kiegyensúlyozott kapcsolat híve vagyok. Ha valaki elkezdi ezt a kifejezést fikázni, akkor majd kifejtem, hogy én mit értek alatta.
4/7 anonim válasza:
Ketlem, hogy szuletett olyan ferfi, aki nem hagy ervenyesulni es meg vele is maradok 😊
5/7 anonim válasza:
Ez igen, gratulálok, sok ilyen nőci kellene! :)
6/7 anonim válasza:
Bocsánat, az előző hszólásom a 4-es határozott hölgynek szólt. :)
7/7 anonim válasza:
Voltam randizni párszor ilyen emberrel, de inkább negatív élmény volt, mindent ő döntött el, a mozifilmet is. Ellentmondást nem tűrően. Ezt nem is határozottságnak hívnám, inkább figyelmetlenségnek, minden kizárólag róla kellett szóljon. Sokáig nem is toleráltam. Ezután sem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!