Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha határozott férfit akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha határozott férfit akartok akkor, miért sírtok hogy ö a főnök a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Természetesen nem mindenki ilyen, de mindenkinek ismerős az a nő akiről most beszélek. Aki mindig panaszkodik hogy ilyen olyan meg amolyan rossz vele a párja, de véletlenül se hagyná ott semmiért se.

#férfi #határozottság #mártír nő #Határozott bunkó férfi
2021. szept. 7. 18:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak a nők egy bizonyos rétegére igaz. Amúgy meg a határozottság nem egyenlő sem a bunkósággal, sem a másik leuralásával. Én is határozott vagyok nőként, de nem uralok le senkit és ezt mástól sem tűröm el.
2021. szept. 7. 19:06
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy az 1-es. A határozott és a bunkó, basáskodni akaró közt nincs egyenlőségjel. Annál is inkább mert egy csomó, pl munkahelyén alázatos nyúlbéla otthon egy zsarnok, a nővel teszi meg azt amit senki mással nem mer. Na most akkor ő egy határozott férfi vagy nem? Elárulom nem. Csak egy seggfej.
2021. szept. 7. 19:12
 3/28 anonim ***** válasza:
15%

Mert ez olyan, mint a kutyáknál. Megveszik a munkakutyát, majd lakásban tartják, herélve, műkajával etetve.

Az pedig, hogy nem hagyják ott a pasit...a BMW után xar a BKV, hidd el!

2021. szept. 7. 19:25
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
A határozott nem azt jelenti, hogy uralkodó, de ti mindenre olyan végleteket és hülye asszociációkat tudtok kitalálni, hogy ész megáll.
2021. szept. 7. 19:29
 5/28 anonim ***** válasza:
36%
A főnökséget is lehet jól meg pocsékul csinálni. Ahol nyafog a nő, ott pocsék főnök a férfi.
2021. szept. 7. 19:48
 6/28 anonim ***** válasza:
48%

En probalom ugy ertelmezni ahogy szántad a kérdest, nem lovagolok a rossz szóhasználaton

Nos vannak az olyan ffiak akik menők hatarozottak celtudatosak iranyitok jo pasik azaz helyesek értenek a nőkhőz is, sikeresek is altalaban az ilyenek, amugy karrierben is vagy az életben, es nagyon vonzzák a nőket.

Es vagyok en, aki szende béna fejreesett, hangja sincs, mindenki elnyomja, vekonyka kis "csicska" naiv ostoba "nő".

Mivel engem ugy vernének át a palánkon ahogy csak akarnak, valamint kihasználnának, soha nem tekintenének egyenrangúnak, meg nem is hűséges típusok, meg hagy ne soroljam, ezért én már ránézesre ÉLBŐL utasítom el az ilyeneket. Kapásbol látszik, hogy marhára nem illünk össze de még az életcéljaink is ég es föld, meg az életvitel is, meg minden amit csak el lehet képzelni.

Az elutasitastol viszont elkezdenek érdeklodni(tipikus amikor pl suliban ha rettegsz akkor garantált hogy téged szólítanak fel:()

Azután még keményebben utasitom el.

Az ilyen srácok viszont sikerorientáltak. Erdekes módon elkezdenek kaparni es nem hagynak békén. (Űzött vad leszek)

Lehozzak a csillagokat, könyörögnek, hogy de higyjek nekik, bizonyitani akarnak lerombolni az előítéleteim roluk, lehozzák a csillagokat, es képesek sírni is..

Es van az a pont, amikor elgyengülök. Az exszel ugy kezdtem hogy mindezek utan rendben, kap 5 PERCET, szóba állok vele.

Abbol az lett hogy pirkadatig most a fejem..

Aztan a tobbit már gondolhatod.

Folyamatosan ilyen pasikkal járok.

Es folyamatosan kibuknak az ellentétes problémák. De ugye ekkor már szerelem van...teljesen más. Nem lehet csak úgy dobni dobbantani. Es akkor marad a picsogás.

Es jol irta vki fentebb is, hogy "BMW után BKV" azaz irtó jó pasik után baromi nehéz váltani egy csendes szende kis faék egyszerű átlagsrácra. Folyamat azt látod hogy a barátod vagy exed mellett kihuzhattad magad, hogy a barátodra vagy exedre felnéztél, tisztelted, egy nagyság a szemedben, es szoval amikor leirja vki bátortalanul az ilyenek után nekem hogy szia teccel, vagy szia lattalak jo a feneked szép formás, es ez a szint akik várnak az életben, az nagyon visszadob attol hogy csak ugy eldobjunk vkit.

2021. szept. 7. 20:19
 7/28 anonim ***** válasza:
60%
*szóval aki pláne tudatosan választja őket az is sír, de aki tudatosan kerüli, az sem menekül. Nagyon, ismétlem nagyon ertenek a nőkhöz. Es vannak érzelmeik is.
2021. szept. 7. 20:20
 8/28 A kérdező kommentje:

4. Aha értem.

Szóval az nem egy létező jelenség hogy, a mimóza teszetosza nők is a határozott pasit akarják. Aztán mikor nem bírnak vele akkor meg megy a hiszti.

-Jaj már megint nélkülem dönt.

- jaj megint parancsolgat

Stb

2021. szept. 7. 20:37
 9/28 anonim ***** válasza:
66%
Ki mondta, hogy nem létezik ilyen? De azért ne rajtunk kérd már számon, hogy egyes buta libák nem tudják jól megszervezni az életüket....A határozottság egy értelmes ember számára nem a bunkóságot jelenti. Pont.
2021. szept. 7. 20:39
 10/28 A kérdező kommentje:

Értem én.

Minden kell és nem adtok érte semmit.

2021. szept. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!