Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasi erőlteti az együttalvást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi erőlteti az együttalvást, ha nem akarom, akkor nem akarom magát a pasit?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedünk komolyabban, heti 2 találkozó van maximum. Ez kevés. Voltunk már együtt ketten intimen is, de még nem aludtunk együtt.

Nem vagyunk már tinik, de valamiért nem érzem szükségét annak, hogy együtt is aludjunk még.

Ő nála pedig akkor nevezhető kapcsolatnak, ha együtt is alszunk rendszeresen.

2023. aug. 13. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha valamit ilyen korán az egyik fél erőltet az már régen rossz.
2023. aug. 13. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Normális az, hogy nem akarsz idegennel aludni. Ne erőltessen semmit.
2023. aug. 13. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell a körítés! Akkor csináld, ha akarod. Ha erőszakoskodik, akkor meg csá! Lehet találni mást.
2023. aug. 13. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Valszeg nincs intimitás érzelmek romantika bújás nem olyan a pasi ehhez az egészhez.
2023. aug. 13. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk az szerintem is igen furcsa hogy szexeltek és semmi együtt alvás, főleg hétvégén. Olyan rideg az egész úgy. 20 évesen más lenne, mert akkor még nagyon nincs is hol lakás híján, bár már akkor is nagy élmény volt néha együtt aludni, persze másnap kicsit álmos az ember. De ha nem vagy jó alvó mondd meg neki, vagy ha a smink miatt aggódsz.
2023. aug. 13. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az már régen rossz, ha csak az egyik fél akarja, a másik meg nem!
2023. aug. 14. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Úgy látszik, neked csak szexre kell ez a pasi, neki meg érzelmi vannak irányodban. Pech.
2023. aug. 14. 01:27
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es.

Nem tudom.

Mikor elmegyek hozzá, oké, hogy inkább ez, minthogy ne kívánjuk a másikat, de az együttlét a első, utána eszünk pl. és nem én kezdményezem elsőként.

Nem tud várni vele?!

2023. aug. 14. 06:22
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Ja értem, attól félsz hogy a kényelmes napi többszöri szexet jelentené neki a romantikusnak mondott együttalvás. Hát igen, azt ki kell deríteni először, hogy amúgy lehet e rá számítani.
2023. aug. 14. 07:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Életkortól függetlenül a testi vonzódás, intimitás és szex mind az alappillére egy kapcsolatnak. Ha neked két hónap után nincs igényed arra, hogy vele aludj, akkor szerintem ott már nem lesznek komoly érzelmek.
2023. aug. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!