Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány alkalom együttalvás számít összeköltözésnek?
Figyelt kérdés
Heti 3-4 már annak számít?2021. aug. 4. 09:55
2/19 anonim válasza:
Minden nap. A többi napon hol alszotok?
3/19 anonim válasza:
Figyelj, aludhatsz ott minden nap, ha csak aludni jársz oda, attól még nem laksz ott.
4/19 anonim válasza:
Összeköltözésnek az számít, ha a megbeszélitek, hogy összeköltöztök és odacuccolsz a másikhoz. Ha nem cuccolsz oda, és van egy másik hely, ahova bármikor mehetsz lakni, akkor nem költöztél össze a másikkal. Még ha heti hét napot is alszol ott, akkor csak gyakorlatilag ott laksz maximum, de nem költöztél oda.
6/19 anonim válasza:
Az összeköltözés számít összeköltözésnek,az együttalvás akkor sem,ha 7/7nap alszotok együtt. Az összeköltözés azt jelenti,hogy életvitelszerűen közös háztartásban éltek.
7/19 anonim válasza:
Ha heti 7 napot alszol ott, akkor sem összeköltözés, ha van másik otthonod, ahol a fő bázisod van. Ruhák, cuccok, alapvetően ott éled az életed, csak esténként átmész aludni. Ez nem összeköltözés.
9/19 anonim válasza:
Hülyeséget írtok. A volt páromnál rengeteg időt töltöttem, kb. havi kétszer jártam vissza a szüleimhez, gyakorlatilag az összes cuccom nála volt, pedig soha nem beszéltünk összeköltözésről. Nála mostam, nála takarítottam, mosogattam, főztem stb. Szerintem ez együttélésnek számít .
10/19 anonim válasza:
amikortól oda pakolod a cuccaidat és örökre eltűnsz otthonról és anyád főztjét nem zabálod fel kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!