Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek kiakadnátok? Leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek kiakadnátok? Leginkább pasik válasza érdekel.

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány.

Egyik jóbarátommal buliztunk. Nála aludtam mert ő pesti én vidéki vagyok. Otthon voltak a szülei, kicsi lakás. Egy ágyban tudtunk csak aludni.

Ha ti kapcsolatban lennétek mit szólnátok ha a bnőtök más pasassal alszik együtt?

2018. ápr. 26. 13:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Annyira kicsi a lakás, h nincs egy nyamvadt kanapé sem? Ne nevettess... :)
2018. ápr. 26. 13:03
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
😂 szerinted?
2018. ápr. 26. 13:04
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Aha, nincs egy kanapé, vagy matrac se, nincs szőnyeg, takaró, párna, akármi. CSAK az ágy van a házban :'D
2018. ápr. 26. 13:05
 4/31 Noren1989 ***** válasza:
77%

És kaptál pofont, vagy kidobott a pasid?

Jelzem, nem teljesen normális a kérdésed sem.

Én, mikor hasonló volt, kifeküdtem egy asztalra, ismi meg az ágyamba, nincs közösködés, meg ilyenek.

28/F

2018. ápr. 26. 13:06
 5/31 A kérdező kommentje:
2 szoba van. Az övé nagyon kicsi. Csak egy ágy van bent. A másikat a szülei használják.
2018. ápr. 26. 13:07
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Párkapcsolatban vagy egy pasival, és közben egy másik sráccal egy ágyban fekszel... Szerintem nincs ember, aki a barátod helyében megdicsérne.
2018. ápr. 26. 13:08
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
És akkor padló sincs, iga'? :D De biztos olyan kicsi a lakás, h fűtés sincs benne, ezért féltek, nehogy megfázz, h 1 éjjelt a padlón kell töltened, amit pléddel letakartok... :) Te is jól tudod Kérdező, h ez a kérdés már akkor bukta volt, amikor még csak írtad...
2018. ápr. 26. 13:10
 8/31 iamaveryniceguy ***** válasza:
92%

Szóval nincs föld az adott szobában. Muszáj egy ágyban aludni.

Továbbá sehogy sem lehetett volna megoldani, hogy ne kelljen nála aludni.

Számomra ez viszont (se) látást érne.

2018. ápr. 26. 13:11
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Mutass már egy fotót arról az ágy méretű szobáról, ahol padló sincs :D
2018. ápr. 26. 13:12
 10/31 anonim ***** válasza:
27%
Basszus ha a földre fekszik akkor is megcsalhatja a párját, ha meg nem akarja akkor alhat mellette akárki az ágyban. Annó a nagy sátorozások, iszogatások közepette is arra ébredtünk, hogy mindenki össze-vissza bármerre, de nem a megbeszélt helyén fekszik.
2018. ápr. 26. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!