Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek kiakadnátok? Leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek kiakadnátok? Leginkább pasik válasza érdekel.

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány.

Egyik jóbarátommal buliztunk. Nála aludtam mert ő pesti én vidéki vagyok. Otthon voltak a szülei, kicsi lakás. Egy ágyban tudtunk csak aludni.

Ha ti kapcsolatban lennétek mit szólnátok ha a bnőtök más pasassal alszik együtt?

2018. ápr. 26. 13:03
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Padlón azért kényelmetlen. Nagy ágya van. Ő egyik végébe húzódott én meg a másikba. Nem zavartuk egymást. Pasim nem tud róla.
2018. ápr. 26. 13:15
 12/31 iamaveryniceguy ***** válasza:
85%

"Pasim nem tud róla."

Itt buktad el a dolgot.

Még csak fel sem hívtad a barátodat, hogy a csávónál alszol és miként teszed azt.

2018. ápr. 26. 13:17
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Vajon miért nem tud róla a pasid? Gondolom, mert te is tudod, hogy ha megtudná, repülnél (érthető okokból).
2018. ápr. 26. 13:17
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Eleve az a gáz, hogy más pasinál alszol. Innentől nehéz kimagyarázni, hogy csak haver.

Együtt buliztok, a pasid nélkül, nála alszol, gondolom a pasid nem is ismeri, és CSAK haver.

Az ilyen szokott úgy végződni, hogy picit ittasan picit megdugott valaki, de úúúgy sajnálod és nem tehetsz róla...

2018. ápr. 26. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Figyelj, ha jót akarsz; akkor most tanultál ebből az esetből. Látod, hogy egyöntetűen elítéljük és jogosan...Több tiszteletet a párod felé! Szerintem ha ezt most őszintén megbántad(??) magadban; akkor hallgass róla, mint a sír és eszedbe ne jusson mégegyszer csak a gondolata sem ilyennek. Tiszteld meg a másikat ennyivel, vagy hagyd el, ha ez nem megy. F/35
2018. ápr. 26. 13:20
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Sosem alaznam meg igy a paromat.
2018. ápr. 26. 13:24
 17/31 A kérdező kommentje:
Imádom a párom. Nemrég jöttünk össze. A haverommal ezt régebben nem egyszer megcsináltuk. Sose történt semmi, nem vonzódom hozzá. Ha legközelebb ez lesz a padlón aludhatok? Az nem gáz? Úgy elnézhető?
2018. ápr. 26. 13:25
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
Na és vajon miért nem mondod el a párodnak a havert? Plusz, már itt vannak a jövőbeli tervezgetések, h ha legközelebb ott alszol nála, akkor a padlón alváskor nem gáz-e. Miért nem azt kérdezed meg, h : Nem gáz, h a pasim nem tud róla és nem is fog? DE! GÁZ! Minek vagy kapcsolatban ha nem tudsz őszinte lenni?
2018. ápr. 26. 13:34
 19/31 anonim ***** válasza:
76%

"Padlón azért kényelmetlen"

Brühühü. Leterítesz 2 pokrócot egymásra, és nem az, csomószor aludtam már így.

Ha annyira biztos lennél magadban, meg a kapcsolatotokban, akkor nem lenne gáz elmondani a pasidnak. Én is aludtam már srác haveromnál (igaz eszembe nem jutott volna egy ágyban aludni vele), természetes volt, hogy a párom tud róla, nem volt semmi rejtegetnivalóm.

2018. ápr. 26. 13:34
 20/31 anonim ***** válasza:
4%

Én sohasem értem, hogy miért kellene dugni azért mert éppen van hozzá egy ágy.... tök kínos volt, de azonos nemű kollégámmal is tettek franciaágyba egy külföldi szállodában, valami félreértés folytán.

(nem történt ám semmi :XD)

2018. ápr. 26. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!