Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kellene figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellene figyelembe vennem a barátnőm igényeit ezen a téren?

Figyelt kérdés

Alig két éves a kapcsolatunk, viszont mindketten érezzük, hogy egymás mellett akarunk megöregedni. Nagy terveink vannak, az egyik ilyen az, hogy házba költözzünk. Jelenleg van egy lakásom, abban lakunk. Mellette jól keresek, és viszonylag sokat tudtam félretenni, 2-3 éven belül hitelmentesen tudnék venni egy 100-120 milliós házat. A pénzügyekről beszélünk, erről a barátnőm is tud. Viszont én az összes megtakarításomat szeretném befektetni, aminek a megtérülési ideje 10-15 év. Nagyon jó lehetőségnek gondolom, amivel el tudnék indítani egy komolyabb vagyonosodási folyamatot. Barátnőm viszont nemtetszését fejezte ki, ugyanis így a közeljövőben esélytelenné válik a házvásárlás, és nem nagyon érti meg, hogy 10 év múlva mekkora kincs lenne az, amit most elindítanék.

Tényleg figyelembe kellene vennem az ő érzelmi érveit?

29 éves vagyok, párom 26

2023. aug. 8. 15:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked egyáltalán kérdés, hogy figyelembe vedd-e az ő érveit, az érzelmeit, akkor szerintem vagyonosodj egyedül. Mindenki jobban jár.
2023. aug. 8. 16:01
 2/33 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ hogy mi a cél. Én most válok, idáig figyelembe vettem amit kért, most visszalépek tizet azt folytatom az életet.

Máskor nem veszem figyelembe, de legalább kipróbáltam.

3/33 anonim ***** válasza:
89%
Miért jó ilyeneket kitalálni? Menj wattpadra, ott előbb találsz a meséidnek közönséget…
 4/33 anonim ***** válasza:
75%
Igen, egy párkapcsolatban alap, hogy figyelembe vesszük egymás érzéseit. Vagyis meghallgatjuk, törekszünk rá, hogy megértsük az ő szempontjait, igyekszünk olyan megoldást találni, ami mindkettőnknek megfelel.
2023. aug. 8. 16:03
 5/33 anonim ***** válasza:
97%
Tehát 18éves korod óta félreteszel 1millát havonta? Pontosan mit is dolgozol?
2023. aug. 8. 16:03
 6/33 anonim ***** válasza:
89%

Még ha nem lenne full kamu…

Akkor is felteszem a kérdést, miért is ne lehetne egy 30milliós házban boldogan élni, miért kell egyből 120milliós ház?

2023. aug. 8. 16:05
 7/33 anonim ***** válasza:
54%
A barátnőd mennyi pénzt rakna a közös házatokba?
2023. aug. 8. 16:05
 8/33 anonim ***** válasza:
24%
5: matek és szöveg értes egyes
2023. aug. 8. 16:06
 9/33 anonim ***** válasza:
91%

Ha valóban lenne ennyi pénzed, akkor lenne annyi sütnivalód, hogy nem fektetjük be az “összes megtakarításunka”…

Annak aki befekteti az “összes megtakarítását” annak nem sokáig leszpénze…

2023. aug. 8. 16:07
 10/33 A kérdező kommentje:

Nem szeretek felülni a provokációnak, de ha ennyire érdekel miből van, akkor tessék. Szüleim kb egész életüket végigdolgozták, hogy felhalmozzanak egy olyan megtakarítást, amiből tudtak venni nekem egy budapesti lakást. Egyetem alatt ingyen éltem, mellette az összes félévet és nyarat végigdolgoztam. Fejlesztőként dolgozok, és nem keresek csillagászati összegeket, de mivel lakhatásra nem kell költeni, és megelégszem a h&m-es ruhával meg a balatoni nyaralással, ezért nagyon sokat félre tudtam tenni az évek során. Szóval igenis lehetséges összeszedni ennyi pénzt.

És figyelembe veszem a párom igényeit. Viszont itt arról van szó, hogy alig két éve ismerek valakit, aki bele akar szólni abba mire költsem azt a pénzt, amit szüleim és én eddigi életem során félrerakott.

2023. aug. 8. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!