Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel az alábbiakat figyelembe véve?

Figyelt kérdés

2 éve jöttünk össze, együtt is élünk.

Én már 90%-ban úgy érzem nem szeretnék tovább együtt lenni vele, szerintem Ő is gondolkodik ezenk, de talán kevésbé mint én. A dilemma: ha szakítok vele az rosszul eshet neki amennyiben Ő nem akar velem, ezzel szemben ha Ő szakítana velem én hamar túl tenném magam rajta, s Ő sem lenne megbántva, mivel Ő dobott engem.

Ne értsétek félre, nem félelemből nem akarok itt és most véget vetni neki, inkább csak nem akarom Őt megbántani emiatt.

Szerintetek hogyan lehetne?

Én F/31

Ő L/27

2020. jan. 7. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Huha 31 evesen itt tartasz? Azert nem szakitasz vele mert rosszul esne neki ? Akkor elj le vele egy eletet ha ilyen hulye vagy
2020. jan. 7. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne húzd tovább az időt. És ezt nőként írom. Szakítani nem lehet fájdalom nélkül, ha vannak még a másik félben érzések akkor pláne nem. Viszont minél tovább húzod, halasztgatod, annál szarabbul fog neki esni. Mikor engem dobott a barátom és benyögte, hogy már hónapok óta szakítani akart csak "nem mert", az jobban fájt, mint maga a szakítás. Hisz ez azt jelenti, hogy hónapok óta színlelt, hazudozott, kb szembeköpve éreztem magam.

Szóval kérlek, a lány érdekében, dobd ki holnap. Fájni fog, sírni fog, ez nem egy kellemes dolog, de minél előbb megváltok egymástól, annál előbb van esélyetek újra boldogok lenni mással.

21L

2020. jan. 7. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!