Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel az alábbiakat figyelembe véve?
2 éve jöttünk össze, együtt is élünk.
Én már 90%-ban úgy érzem nem szeretnék tovább együtt lenni vele, szerintem Ő is gondolkodik ezenk, de talán kevésbé mint én. A dilemma: ha szakítok vele az rosszul eshet neki amennyiben Ő nem akar velem, ezzel szemben ha Ő szakítana velem én hamar túl tenném magam rajta, s Ő sem lenne megbántva, mivel Ő dobott engem.
Ne értsétek félre, nem félelemből nem akarok itt és most véget vetni neki, inkább csak nem akarom Őt megbántani emiatt.
Szerintetek hogyan lehetne?
Én F/31
Ő L/27
Ne húzd tovább az időt. És ezt nőként írom. Szakítani nem lehet fájdalom nélkül, ha vannak még a másik félben érzések akkor pláne nem. Viszont minél tovább húzod, halasztgatod, annál szarabbul fog neki esni. Mikor engem dobott a barátom és benyögte, hogy már hónapok óta szakítani akart csak "nem mert", az jobban fájt, mint maga a szakítás. Hisz ez azt jelenti, hogy hónapok óta színlelt, hazudozott, kb szembeköpve éreztem magam.
Szóval kérlek, a lány érdekében, dobd ki holnap. Fájni fog, sírni fog, ez nem egy kellemes dolog, de minél előbb megváltok egymástól, annál előbb van esélyetek újra boldogok lenni mással.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!