Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég szakítottam a barátnőmmel miután orgazmus közben fingott egyet?
Nem vette szerintem észre de az izzadságszag és most ez... Sok volt...
25f
Nektek volt szakító szexbaki?
Guminő kell.
Az egyész 30 alatti generáció egy selejt. Lányoknak öltöztök és úgy vislekedtek.
A guminőre egyszer kell költeni. Mindig rendelkezésre áll, nem érdeklődnek utána más fiúk. Nem beszél. Nem büdös, nem izzad, nem eszik/iszik/ürít. Mindig azt teszi, amit te akarsz.
Üdv a valóságban kisfiam, ahol a nők is finganak.
Szeretettel puszil Gizi néni.
Sztem ez gáz,ezèrt szakìtani.
Amúgy nem lehet puncipuki volt?
Meg nem koncentertet csinàlt direkt,na az gusztustalan ha direkt.
De itt nem tehet ròla egyáltalàn.
Ha nem troll kerdes, akkor felvilagositanalak, hogy amikor a penisz ki-be jar, akkor levegot is pumpal a vaginaba. Es annak a levegonek el kell tavoznia valahogy es valoszinuleg fingnak fogod hallani.
Es meg, ha be is fingott, akkor mi van? Te gondolom tokeletes vagy.
Izzadsagszag? Marmint megizzadt szex alatt, vagy 3 napos-nem furdott izzadtsagszag?? Nem mindegy!
Es nem, nem volt szakito szexbaki! A szex akkor a legjobb, ha "mocskos".
Annyi volt, reszemrol is, partner reszerol is, hogy elofordult, hogy nem volt lehetoseg furdesre, szoval nemet mondtam az oralra, es viszont. Nem gaz. Elofordul.
jesszus, ilyen primitív embert.
A csaj jól járt. A következőt miért fogod dobni? Mert elböfögi magát?
Majd ha az asszonyod elkap egy hányós hasmenéses betegséget elválsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!