Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem veszik figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik figyelembe az itteni válaszolók, hogy a nők körében népszerű srácok többsége előtt is el van zárva a puncicsap?

Figyelt kérdés

Sokat hallom, hogy

"dolgozz a személyiségeden, legyen hobbid, legyenek barátaid, stb."

"öltözz divatosan, tedd rendbe magad, gyúrj, stb."

"tanulj, fejlődj, legyen jó munkád, stb."

"éld az életedet vidáman és ne görcsölj rá semmire és akkor majd jönni fognak a nők"

"ne feszülj be a randin, ha nem jön össze, érezd jól magad, majd jön a következő"

Ezek természetesen önmagukban nem rossz tanácsok, de aki alapból nem vonzó, azon túl sokat nem fognak segíteni. Az egyetlen, ami miatt sikerként lehet elkönyvelni, mert a nagy számok törvénye alapján ha minden héten többször jársz bulizni, egyetemen is emberek között vagy, vegyes munkahelyen dolgozol az mind hozzájárul ahhoz, hogy ismerkedj, főleg ha még fesztiválokra is eljársz és társkeresőzöl is, főleg prémium tagsággal és kiemeléssel és olyan stúdiófotókkal, amikért 50 papírt hagytál a fotósnál.

Az egyetlen, amire jók ezek a tanácsok, hogy a nőket szórakoztassák, hiszen nekik a randi szórakozás. Ők társat keresnek, hiszen a szexet bármikor megkaphatják a legjobb pasiktól. Ha kell, akkor naponta 2-3 randit is intéznek, várják, hogy valaki nyűgözze le őket, fürdenek a népszerűségben.

Kívülről ahogy ha egy nőt és egy férfit látsz egymás mellett is azt gondolod, hogy párok, közben meg lehet, hogy kollégák, testvérek vagy csak barátzónás a srác. De még ha kézen fogva sétálnak és elcsattan egy csók vagy szájrapuszi is sokan messzemenő következtetéseket vonnak le, pedig lehet, hogy elköszönés után a lány már megy a dugópajtijához és reggel ráír a srácra, hogy "ne haragudj, aranyos vagy, de csók közben nem éreztem pillangókat a hasamban, de egyszer találsz majd egy szép és kedves lányt, mert nagyon aranyos srác vagy"

Kívülről azt látod, hogy összeül egy pár fős társaság, fiúk-lányok, jól érzik magukat, heccelgetik egymást. Azt viszont már nem látjátok, hogy ki az, aki mindig fizet a végén. Ahogy azt sem, hogy a végén elköszönnek egymástól és a csajok is külön és a srácok is külön mennek haza.

Kívülről azt látod, hogy átlagos srác a szép lánnyal összejött, együtt vannak és látszólag boldogok együtt, biztos azért, mert nem beteg a személyisége a srácnak, mint a magunkfajta inceleknek. De azt nem látjátok, mikor a mosdóba menet a kigyúrt biztonsági őr végigsimítja a lány vállát, összemosolyognak, majd visszafelé megállítja, beszélnek 1-2 percen keresztül, majd gyors kontaktcsere, végül a lány visszaül a barátjához, de már nem mosolyog olyan önfeledten. Látszik a szemén, hogy valamin nagyon gondolkodik, viszont a srác annyira szerelmes, hogy fel sem tűnik neki.

Ezeket tartjátok ti sikernek? Ezekért érdemes bármit is?

Mert a fenti tanácsok arra jók, hogy nagyobb közönség előtt lehessen az ember udvari bolond és sokkal több energiavámpír találja őt meg és pénzt is sokkal többet költsön a sűrű élete miatt, ami jó a gazdaságnak. Vagy ő legyen a házigazdája olyan eseményeknek, ahol a kiszemelt nő mással jön össze.

És ettől még nem tudom a megoldást. Ha tudnám, akkor ez a kérdés sem született volna meg, hanem sorra hódítanám a nőket.

Azt viszont biztosan tudom, hogy mi nem az.

2020. ápr. 25. 04:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Ez jo, a biztioros resz volt a legjobb. Na menj aludni.
2020. ápr. 25. 04:02
 2/15 anonim ***** válasza:
29%

Te annyira hülye vagy. Semmi de semmi tartás nincs benned.

Gondolom te lennél a bandába az aki fizet.

Ilyenkor mindenki beleadja a saját fogyasztását nem?

Pedig nem is rosszak amúgy a megfigyeléseid, de ha naív egy pasi arról nem mi nők tehetünk.

Képzeld el, bármennyire szerelmes vagyok, azért az is érdekel hogy ez kölcsönös e.

Mert ha nem, akkor tartom magam annyira, hogy nem maradok olyannal aki a hátam mögött kifelé kacsintgat.

Az a baj, hogy te mindenáron meg akarsz felelni, és így tényleg udvari bolondnak néznek, használnak.

2020. ápr. 25. 04:55
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Mivel vendéglátásban is dolgozom, meg kell erősítenem a fenti észrevételeket. Nem mindig így történik, de általában.
2020. ápr. 25. 05:10
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Hát nem azért, de ez fordítva is simán igaz. Vannak srácok, akik a csillagokat is lehagudják az égről, úgy viselkednek a nővel, mintha ő lenne az egyetlen, aztán kiderül, hogy masszívan félrajár. Ez nem nemi kérdés. Egyszerűen a legtöbb emberben nincs tartás, nincsenek erkölcsök, nincs felelőség, nincs vágy az elköteleződésre. Férfi és női részről sem. Ha valaki kicsit érzékenyebb, naivabb, több reménnyel és kevesebb maga köré épített fallal lép bele egy kapcsolatba, sokszor sérülhet. Meg kell tanulni értékelni magunkat is, és picit kditikusan figyelni a helyzetet.
2020. ápr. 25. 06:16
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

"Miért nem veszik figyelembe az itteni válaszolók, hogy a nők körében népszerű srácok többsége előtt is el van zárva a puncicsap?"

Szerintem egyszerűen azért, mert ez nem így van.

2020. ápr. 25. 06:31
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Legyenek a csajok akiket te keresel áfonya bokrok, melyeknek köztudottan savanyú talaj kell. A táptalaj amelybe az áfonya ültetendő, az életed, melynek egyedüli gazdája te vagy. Ha áfonyát akarsz, akkor tetszik-nem tetszik, tőzegezned fog kelleni, ha nem savanyú a talaj, mert ahogy mondtam, az áfonyának az kő'. Mivel a földed gazdája te vagy, gyomlálhatsz, ha kezdi ellepni az egyéb (energiavámpír stb), nem kell azt megtűrnöd ott, ami nem oda való...
2020. ápr. 25. 06:33
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Az összes incelt száműzni kéne egy lakatlan szigetre ...
2020. ápr. 25. 06:38
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

"de aki alapból nem vonzó, azon túl sokat nem fognak segíteni."

Aki külsőre nem vonzó, az miért a külsejével akar csajozni? Ő pont az a csávó, akivel ANNAK ELLENÉRE jönnek össze, hogy mittudomén, kövér vagy kopasz vagy alacsony, mert annyira kedves, okos, szorgalmas és figyelmes, hogy ez vonzalmat ébreszt valakiben. Mondjuk ha említésre méltó belső tulajdonságaid sincsenek, akkor tényleg nem sok esélyed van, de ezen lehet dolgozni, nem muszáj elfogadni, hogy "hát, egy rosszindulatú, irigy, frusztrált kis getzi vagyok, így fogadjatok el".

"Az egyetlen, amire jók ezek a tanácsok, hogy a nőket szórakoztassák, hiszen nekik a randi szórakozás. Ők társat keresnek, hiszen a szexet bármikor megkaphatják a legjobb pasiktól. Ha kell, akkor naponta 2-3 randit is intéznek, várják, hogy valaki nyűgözze le őket, fürdenek a népszerűségben."

Normális férfi sem úgy megy egy randira, mintha az élete múlna rajta, hogy osszejon-e végül a csajjal, vagy nem. Csak a megfelelési kényszeres, frusztrált görcsök teszik ezt. A nők többségének nem nagy élmény, ha a "legjobb pasik" megdugják, ha semmi érzelmi kapcsolat nincs köztük. Nekünk nem létszükséglet a szex, sokan inkább elvannak évekig vagy akár egy életen át dugás nélkül, minthogy akár csak egy egyéjszakást vagy szrxkapcsolatot bevállaljanak. 2-3 "randit" pedig csak a prostik vállalnak naponta.

"pedig lehet, hogy elköszönés után a lány már megy a dugópajtijához és reggel ráír a srácra, hogy "ne haragudj, aranyos vagy, de csók közben nem éreztem pillangókat a hasamban"

És akkor mi van? A srác elkönyveli magában, hogy valami primitív pitsát szedett össze és tovább keres. Egy pasi is ugyanígy mehet megdugni az exét vagy a feleségét, akiről nem is tudtam egy randi után.

"Azt viszont már nem látjátok, hogy ki az, aki mindig fizet a végén"

Normális társaságban nem okoz gondot megbeszélni, hogy hogy oldjátok meg a fizetést. Ha pedig mindig te fizetsz, akkor érdemes lenne elgondolkozni, hogy biztosan a brilliáns megszólalásaid és a nélkülözhetetlen társaságod miatt hívnak-e.

"De azt nem látjátok, mikor a mosdóba menet a kigyúrt biztonsági őr végigsimítja a lány vállát"

Az ilyen csávók szokták bezárva tartani a nőjüket. Ugye szerintetek egy nő egyedül azért mehet a munkahelyére vagy a sarki kisboltba, hogy megnézze, hogy ott van-e jobb csávó a barátjánál. Véletlenül sem dolgozni vagy venni egy liter tejet.

Egyszerűen el kell fogadni, hogy a párkapcsolatok (és úgy általában az emberi kapcsolatok) terén nem lehet teljesen biztosra menni. Nincs olyan, hogy oké, már összejöttem veled, innentől rá sem nézek senki másra. Lehet, hogy így tesz, aztán nyugdíjas korotokban beköltözik a szomszédba Feri bá és akkor jön rá, hogy őt kellett volna választania. Egyedül a bizalom miatt nem azon görcsöl mindenki, hogy "mikor talál már nálam jobbat". Valljuk be, egy átlagos nő nap, mint nap találkozik az átlagos barátjánál magasabb, izmosabb, okosabb, kevésbé kopasz, jobb kiállású férfiakkal. A nagy részük mégsem lép le egyből, mert a puszta szexuális vonzalomnál több köti össze őket.

2020. ápr. 25. 06:46
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
De undorító ez a szöveg amit idehánytál. Puncicsap???? Remélem soha nem lesz barátnőd. Ha véletlen randiznánk mi ketten, de megtudnám, hogy kiírtad ezt a kérdést egyből megszakítanám veled a kapcsolatot. Mi lenne ha levetkőznéd a nőundorod, és ha véletlen sikerül egy randi az ellenkező nemnél, akkor nem arra gondolszy hogy huuuu lehet kinyílik a puncicsap, hanem arra, hogy de jó vele lenni mint EMBER. De igen neked csak annyi jön je hogy a szegszeeeni joú, és minden lány megbolondul a kigyúrt faszik dákójáért, és a westend vcben cidáznak le üzletembereket 🤦🤦🤦🤦
2020. ápr. 25. 07:40
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez az egyik legszánalmasabb szöveg, amit valaha a gyakorin láttam. A biztonságiőrösön hangosan nevettem😀 Én nem tudom megérteni, hogy az incelek nem látják, nem érzik, hogy ez már a szánalmasság netovábbja
2020. ápr. 25. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!