Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30 as férfi, aki se nem népszerű a nőknél (nem jóképű, pénzes, nagydumás), és barátai sem nagyon vannak? Ha igen, hogyan élitek meg ezt? Én sajnos eléggé antiszociális vagyok, próbáltam kitorni, de a gének.
Most nem tudom, hogy ennyi csicska luzer van e itt tenyleg, vagy az összes ilyen hasonlo kerdest egy es ugyanazon szemely irja ki...
Ne a genekre fogd, hogy töketlen vagy.
Regi szep idök, amikor a ferfiak meg ferfiak voltak...
...és vidáman nyomták el a nőket, vonultak agyatlanul háborúba csak mert azt mondták, hogy kell stb.
A mai korban az ezerféle létező védekezési módszer mellett ez elég gyenge érv.
Én is ilyen vagyok ☹️ Soha nem volt nőm, mert nem tudok nagydumás lenni és pénzem sincs. Mást nem tudsz tenni, mint hogy belenyugszol... Én is ezt tettem ☹️
33F
Először rendbeteszem a kis életemet, aztán majd keresek barátnőt.
Eddig örököltem saját lakást, letettem a jogsit és vettem kocsit, elmentem edzeni, fogytam egy kicsit és ahol tudok próbálok beszélgetni az emberekkel. Ezek a dolgok mind fejleszthetők, az átlagos külső bőven elég melléjük. De persze kell hozzá némi akarat és céltudatosság, különben úgyis belebuksz. (Háromszor egy héten edzeni, magamnak főzni a kaját, egyedül élni, tenni azért hogy legyen önbizalmad, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!