Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mond ilyeneket a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyeneket a barátom, ha nem is igaz?

Figyelt kérdés

Barátom egyetemista, én még egy évig középsulis. Olyan suliba járok ami hááát nem a legjobb, elcsesztem a felvételit, de itt legalább jó tanuló vagyok. Tervezek továbbtanulni. A barátommal amúgy is van néha ebből veszekedésünk, hogy én hova járok, a környék se a legjobb (8.ker), emiatt soha nem jön a sulimhoz, egyszer elém jött és utána bekamuzta mindig hogy késett a villamos úgyhogy talizzunk inkább a megállóban. Veszekszik velem, hogy miért ide járok, meg hogy én is biztos megváltozom és lopós leszek mint a cigányok mert jár pár roma származású ember is a suliba.

Na ami most volt, az az, hogy azt mondta nekem, hogy nem fognak felvenni egyetemre sehova, tök mindegy, hány pontom van, mert azt fogják nézni, hogy egy gyenge iskolában érettségiztem és hátrateszik a jelentkezésemet majd be se rögzítik. Egy pillanatra el is hittem, de azóta utána jártam és kiderült, hogy nem igaz. Egyetemistaként gondolom ezt ő is tudja, csak akkor miért mondta?

2023. aug. 3. 07:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: nekem apám volt ilyen (a barátnőim sosem tudtak azok lenni, mert messziről kerülöm az ilyen embert azóta is).

35 évesen érettségizett estin, én 8-25 éves korom között hallgattam, hogy ő mekkora tanuló isten volt, mert kitűnőre érettségizett, és a "diploma semmit nem ér, és egyébként is, amikor ő kihúzta az X tételt érettségin, és kijavította a tanárt, hogy az rosszul tudja".

Kisgyerekként felnéztem rá, hogy mekkora okos, király apám van, én meg milyen hülye vagyok. Aztán lett egy tanár barátnőm, és ő tanított estiseket is, ott láttam először ákombákom betűkkel írt, nagyon gyenge színvonalú beadandót, amire 4-est adott. Mondom neki, hogy WTF, 4-es erre, én annó páros lábba lettem volna kirúgva. Ő mesélte, hogy a pasas aki csinálja azért tolja az érettségit 3 műszak mellett, mert segédmunkás, és élete álma, hogy a cég elküldje targoncás tanfolyamra, ahhoz meg kell az érettségi.

Mostanra leesett, az öregem szimplán féltékeny volt.

Hidd el, egy párral ez még nehezebb, apámtól elköltöztem, külön életem lett, de a pároddal jó esetben holtomiglan együtt kell lenned.

Nem azt mondom, hogy szakíts vele, de üljetek le, beszéljétek át, hogy ez zsákutca, ha észbekap, akkor lehet jó kapcsolat, ha nem, akkor gondold végig, hogy ez vár rád még 40 évig.

2023. aug. 3. 08:57
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
5: valamit nagyon benéztél.
2023. aug. 3. 09:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szabadulj meg tőle minél hamarabb!
2023. aug. 3. 09:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy barom. Ha jót akarsz magadnak szabadulj meg tőle, neki SOHA nem leszel jó. Mindig te leszel a kis hülye, akkor is ha sokkal okosabb, sikeresebb leszel, vagyis mellette csak lennél, mert minél jobbnak bizonyulsz, annál jobban le fog nyomni, és a végén csak annyi lesz az életed, hogy otthon vagy takarítasz, mosol, főzöl, neveled az öt gyereked, és várod haza a szuper uradat, aki biztos hogy beleköt legalább egyvalamibe, hogy még erre se vagy képes. Pl marad egy porszem a sarokban, vagy nem ugyanolyan ízű az étel mint ahogy az anyja készítette, vagy marad egy hajszálvékony ránc az ingén vasalás után. Ha szerencséd van nem szorít falhoz hogy mondd meg kiket sz.ptál le, kik b.sztak meg amég ő dolgozott.
2023. aug. 3. 10:11
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Lenézi a származasodat.. nem véletlen jársz 8 kerbe ..
2023. aug. 3. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Lenézi a származasodat.. nem véletlen jársz 8 kerbe .."

Ezt hogy érted? Hogy a 8 kerben csak gagyi iskolák vannak rossz származásúaknak?

Akkor nézz már utána cimbora, hogy a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium melyik kerületben van, és hanyadik helyen áll az iskolák rangsorában. Aztán arra is ránézhetsz bátran, hogy mibe kerül egy lakás a Corvin sétányon, és melyik kerületben van.

Tipikus vidéki lehetsz te is, aki hallotta, hogy a "nyócker" az valami nagyon rossz hely, ott mindenkinek baj van a "származásával"...

2023. aug. 3. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
16. Lenezi .. nincs rossz szarmazas , rossz ember van cdak.
2023. aug. 3. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Durván lenéz a barátod, és rombolja az önbecsülésedet, ez nem normális. Nyilván van neki egy adag frusztrációja, ha ennek ellenére veled van, biztos ez tölti fel, hogy legalább feletted dominálhat észben, lakhelyben, vagy amiben maga alattinak érez, de ne engedd, hogy ezt tegye veled! Az meg külön vicces, hogy nem megye eléd, mert veszélyes, hát, pont azért kellene eléd mennie.

Nagyon fiatal vagy, és nyilván tapasztalatan, de bátran elhiheted, hogy ez nem normális, az embered egy selejt, nem szeret, és még gonosz is veled. Ennél csak jobbat kaphatsz!

2023. aug. 3. 11:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk megértem hogy egy kis bájgunár azért nem mer ilyen környékre menni.. a félelmet hamar kiszagolják.
2023. aug. 3. 12:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Ugyis vele marad. Fel tud ra nezni, a tokeletes pasi.
2023. aug. 4. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!